2777
2789
عنوان

به نظرتون برم آزمایش تعیین جتسیت بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 58 پست

اسم ازمایشش چیه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

خب پس استرس نگیر دیگه چه فرقی داره الان بفهمی یا دو ۳ ماه دیگه

با خودم فکر میکنم اگه جنسیت مد نظر بود که خیالم راحت میشه اگرم نبود حداقل تکلیفم با خودم مشخصه . 

از یه طرف دیگه میگم زودتر فهمیدنش شاید باعث رفتارای بدتری بشه نمیدونم اصلا نمیتونم شوهرمو پیش بینی کنم این اذیتم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودم فکر میکنم اگه جنسیت مد نظر بود که خیالم راحت میشه اگرم نبود حداقل تکلیفم با خودم مشخصه .&nbs ...

اگه جنسیت مورد نظر نبود به شوهرت نگو یا همونی که میخواد بگو

بعد که رفتی بگو اونجا اشتباه گفتن

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

با خودم فکر میکنم اگه جنسیت مد نظر بود که خیالم راحت میشه اگرم نبود حداقل تکلیفم با خودم مشخصه .&nbs ...

ببین این چیزیه که به هیچ عنوان دست تو نیست یا دختره یا پسره دیگه ؟؟؟ تو باعثش نیستی از بارداری ات لذت ببر چند روز دیگه ویارت شروع میشه نای نشستن نخواهی داشت استرستو بچه حس میکنه ها

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اگه جنسیت مورد نظر نبود به شوهرت نگو یا همونی که میخواد بگو بعد که رفتی بگو اونجا اشتباه گفتن

دعا کن همونی که میخوایم باشه تا این استرس د

تموم بشه

الان واسه اولی اینطوریه واسه دومی در توانم نیست دو برابر این استرس تحمل کنم

من که بودم اون هزینه میدادم سکه پارسیان میخریدم برای بپه هرپولی هم قرار بود اینجوری الکی خرج بشه همین کارو میکردم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹