2777
2789
عنوان

به نظرتون برم آزمایش تعیین جتسیت بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 58 پست
ایشالله ولی زیاد قید بند جنسیت نباش وه بخاطر جنسیتش بخوای سقطش کنیر

سقط که نه اصلا .اگه شوهرم واسش مهم نبود استرس نمیکشیدم تهش یه دوست داشتن ساده بود .

خودمم دلم میخواد اما تهش میگم هرچی خدا خواست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ هفته ی دیگه صبر کن. سلفری بده. خیالت از سلامتش هم راحت بشه.

سلفری رو ازچند هفته انجام میدن؟ 

فکر میکنم دو هفته هم طول بکشه جوابش بیاد 

میشه همون دوازده هفته که ان تی باید برم و میگه .

به خاطر همینم یکم دو دلم این آزمایش رو بدم  چون سلفری هم خیلی دلم میخواد بدم که مطمئن بشم سالنمه

سلفری رو ازچند هفته انجام میدن؟  فکر میکنم دو هفته هم طول بکشه جوابش بیاد  میشه همون دوا ...

سلفری دو هفته زمان میبره جوابش حاضر بشه.

معمولا واسه بچه ی اول هم نمینویسن.

اول که توصیه ام اینه بذار همون ۱۲ هفته سونو و آزمایش برو.

اگر میخوای پسر بشه یه سری دستور العمل هست توی مفاتیح میتونی اون رو انجام بدی.

بعدم خودتو نباز از الان.

دختر هم که بشه وقتی یه بار بذاری کسی چیزی راجع بهش بگه تا ابد اون دختر خرد میشه.

کاملا میدونم تو چه شرایطی هستی ولی استرس نگیر.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
اصلا . هیچ صحبتی نمیکنه انگار نه انگار که من باردارم .  خیلی اصرار داشت سر این موضوع حتی زاضی ...

عاشقش میشه مطمئن باش الکی استرس دادی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلفری دو هفته زمان میبره جوابش حاضر بشه. معمولا واسه بچه ی اول هم نمینویسن. اول که توصیه ام اینه ب ...

من اونقدری قوی نیستم متاسفانه که بتونم جلو همه وایسم مخصوصا اینکه شوهرمم خودش اونجوری دوس داره 

همینم خیلی نگرانم کرده 

سلفری دو هفته زمان میبره جوابش حاضر بشه. معمولا واسه بچه ی اول هم نمینویسن. اول که توصیه ام اینه ب ...

برام دعا کنین همونی که میخوایم بشه . من ناشکری نمیکنم وقتی خدا با ماه اول اقدام بهم بچه داده ممنونشم .

فقط توان ناراحتیای بعدشو ندارم.

شوهرم اینطوری نیست که چیزی بگه اما خب نا خوداگاه ممکنه تو رفتارش تاثیر بذاره

برام دعا کنین همونی که میخوایم بشه . من ناشکری نمیکنم وقتی خدا با ماه اول اقدام بهم بچه داده ممنونشم ...

انشالله هرچی صلاحه براتون رقم بخوره‌.

شما هم برای من دعا کن تو دلیم سالم باشه.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍