2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 74 پست
لازم باشه میاد،قبل ازدواجمون بااینکه دوست بودیم گفتم اومد ولی الان بخاطر گیم عمرا بیاد😐

😂😂گیم اخه؟بابا باهاش حرف بزن بگو ۱ روز در هفته مال خودت بقیشو بزار برا خانوادت بگو دیگه داری بابا میشی شرایط فرق میکنه.

شوهره منم یه دوست عوضی داشت زنگ میزد بهش تو خونه بند نمیشد هی میرفتن شکار من داشت سیمام قاطی میکرد انقد بش زنگ میزدم کوفتش میشد😂الان دیگه قبل اومدن ب خونه گوشیشو خاموش میکنه

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
😂😂گیم اخه؟بابا باهاش حرف بزن بگو ۱ روز در هفته مال خودت بقیشو بزار برا خانوادت بگو دیگه داری بابا ...

بنده خدا زیاد نمیره شاید دوهفته یبار،اولا خیلی میرفت جوری بود هرشب گیم نت بود.انقد قهر کردم ،درو کلید کردم نتونست درو بازکنه موند بیرون ،انقد بحث کردم شد این دو هفته یبار

ولی حساسیت پیداکردم به این‌دوستش.و اینکه الان روز اول عید منو تنها گذاشت و رفت و به خواسته هام ارزش قائل نشد دلم شکست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا زیاد نمیره شاید دوهفته یبار،اولا خیلی میرفت جوری بود هرشب گیم نت بود.انقد قهر کردم ،درو کلی ...

سگ تو روح اون گیم نت ک روز اول عیدم بازه😐

سگ تو روح اون گیم نت ک روز اول عیدم بازه😐

اره بخدا،نمیدونی چقد فوششون دادم

کلا صاحب گیم نتو،کسی که گیمو اختراع کرده،کسی که گیم نتو اولش بازکرده،دوستاشو،خودشو

همه رو باهم

باز کردن احمقایی مثل اینا برن دیگه

اره بخدا،نمیدونی چقد فوششون دادم کلا صاحب گیم نتو،کسی که گیمو اختراع کرده،کسی که گیم نتو اولش بازکر ...

😂اروم باش دختر.چن سالته؟بچه اولته؟ایشالا قدمش انقد خوب باشه که باباش سر ب زندگی بشه

😂اروم باش دختر.چن سالته؟بچه اولته؟ایشالا قدمش انقد خوب باشه که باباش سر ب زندگی بشه

۲۵سالمه،اره بچه اولمه

دعاااکن ادم بشه وگرنه من انقد حرص میخورم شیرم نیومده خشک میشه😑

۲۵سالمه،اره بچه اولمه دعاااکن ادم بشه وگرنه من انقد حرص میخورم شیرم نیومده خشک میشه😑

خدا بزرگه گلی،بچه بیاد خودش خجالت میکشه،ببینه بچه داره و میره بازی،هنوز از مجردیش فاصله نگرفته.اینا همه تلنگر های روانیه خوب دقت کنی آمیخته از کودک درون و شوق مجردیه که با رفیق و گیم داره پرش میکنه.مغزش اسنجوری ازاد میشه خستگی در میکنه.باید اروم برخورد کنی با زبون مارو از سوراخ بکش بیرون بهش زمان بده بچه بیاد زندگی دگرگون میشه‌.

خدا بزرگه گلی،بچه بیاد خودش خجالت میکشه،ببینه بچه داره و میره بازی،هنوز از مجردیش فاصله نگرفته.اینا ...

ایشالا که دگرگون بشه،توکل بر خدا

صبرمیکنم ببینم درست میشه یا نه 

خودشم میگه میرم ذهنم ازاد بشه یکم ولی روز اول عید میخوام ذهنت ازاد نشه 

ایشالا که دگرگون بشه،توکل بر خدا صبرمیکنم ببینم درست میشه یا نه  خودشم میگه میرم ذهنم ازاد بش ...

اینو حق داری امروز سیلم میومد نباید میرفت.ادم زورش میاد 

شوهر منم سر کاره زنگ زدم صدای خندش میاد من گوشه خونم.میتونس نره ولی رفت.حال حوصله جر بحث ندارم هیجکی از خودم عزیز تر نی بزا بره هرجا راحته من خونه جام گرمو نرم بدون عصاب خوردی والا☹️

اینو حق داری امروز سیلم میومد نباید میرفت.ادم زورش میاد  شوهر منم سر کاره زنگ زدم صدای خندش می ...

به من پیام داده زود میام گفتم نمیخواد زود بیای کسی تو این خونه منتظرت نیست بمون همونجا😐

شوهر منم قراربود تا سوم اداره بمونه کلا نیاد خونه،چون نیمه اول عید باید سرکار میشد امروز پیچونده اومده.من خوشحال بودم که اومده پیشه من باشه دیدم خیر برنامه گیم نت داره😕

به من پیام داده زود میام گفتم نمیخواد زود بیای کسی تو این خونه منتظرت نیست بمون همونجا😐 شوهر منم ق ...

قیاقت دیدن داره درکت میکنم😄بخند بابا بقکر بچت باش شب میاد باز باهم میگین میخندین 

قیاقت دیدن داره درکت میکنم😄بخند بابا بقکر بچت باش شب میاد باز باهم میگین میخندین 

نه دلم خیلی‌ ازش شکست

قبل‌ رفتنش خیلی سعی کرد بخندونتم،زبون ریخت قربون صدقم رفت اومد بوسم کنه اصلا نزاشتم،با حرکت اخرم ناراحت شدا ولی مهم نبود واسم خودشم فهمید کارش اشتباهه که اینجوری رفتارمیکنم اعتراض نکرد ولی خیلی سعی کرد با دل خوش بره رو ندادم بهش.منی که همیشه تو ناراحتیامم میخندیدم و همیشه بیرون رفتنی میرفتم تا دم در اصلا نخندیدیم و رو ندادم بهش واسه خودمم عجیب بود

هفت سینمم جمع کردم همه وسایلاشو انداختم اشغال بیاد بفهمه که جدیه قضیه

والا میترسم منم اخرش همینجوری بشم،میترسم مرخصی که واسه زایمان من دادن بهشو همشو بره پیشه این عوضیه ...

به اون بگو حتما باید یکی دماغشونو بشکونو عوضیارو 

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐
عزیزم  چقدر دلم برات گرفت خدا را شکر راحت شدی و نسوختی به پاش

ممنون گلم.فایده نداشت عمرمو واسه این آدم بزارم که بویی نه از پدر بودن داشت نه همسر بودن کاش فقط رفیق بازیش بود خیلی ببشعورتر از این حرفا بود خیلی

دوستش میدونه متاهله و دو‌روز دیگه قراره بچش بدنیا بیاد دیگه،دوست نفهمش میدونه نباید زنگ بزنه به اینی ...

اینا دوست نیسنن عزیرم از دشمن بدترن زندگی خراب کنن

تا تو با منی زمانه با من است🌼🍓🌱