2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامن رفیق باز بود الان شکر ادم شده جوری که حتی یه رفیقم نداره 😁

چون هربار زنگ زدم پدر دوستاشو دراوردم و دراین راه مادرشوهرمم سفت و سخت پشتم بود 

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐
منم بچه داشتم بچم که دنیا اومد زردی داشت ۲۲سال پیش موبایل نبود در بدر دنبالش بودیم بیاد بچه دو روزه ...

عزیزم 

چقدر دلم برات گرفت

خدا را شکر راحت شدی و نسوختی به پاش 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

برامن رفیق باز بود الان شکر ادم شده جوری که حتی یه رفیقم نداره 😁 چون هربار زنگ زدم پدر دوستاشو درا ...

تو شانس اوردی که پشتت بوده،مادرشوهر من میگه مرد باید بیرون از خونه تفریح‌ داشته باشه و ازاون ادماییه که بفهمه من به دوستش میخوام زنگ بزنم هزارتا حرف درمیاره واسم

همونو بگو😑بخدا ساعت ها میشینن تو گیم نت اصلا از‌ دنیا بیخبر خودشم میشناسم کجا میرن نشون میده همیشه ...

خلا بچگیشه.کودک درون داره ک اینجوری ارضاش میکنه،باهات مشاوره نمیاد؟

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍
تو شانس اوردی که پشتت بوده،مادرشوهر من میگه مرد باید بیرون از خونه تفریح‌ داشته باشه و ازاون ادماییه ...

نه عزیزم من خدارو شکر پشتمن 

توام دست بکار شو بدرک حرف درمیارن زنگ بزن پدرشو دربیار 

یا باخونوادت صحبت کن بترسوننش 

یجوری پای دوستاشو ببر از زندگیت 

من بار اخر یه سیلی زدم در گوش رفیقش برق ازسرش پرید 

چون گفتم چرا هرروز بااین بیرونی رفیقش ب من خندید منم تازه سه روز بود زایمان کرده بودم عصبی شدم زدمش رفیقشو 😁الانم پسره منو میبینه انگار باباشو کشتم آشغال 

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐
نه عزیزم من خدارو شکر پشتمن  توام دست بکار شو بدرک حرف درمیارن زنگ بزن پدرشو دربیار  یا ...

والا میترسم منم اخرش همینجوری بشم،میترسم مرخصی که واسه زایمان من دادن بهشو همشو بره پیشه این عوضیه

خواهر بزرگش میدونه چیکارشون کنه،بهش زنگ میزنم میگم

شوهراونم اینجوری بود الان ادمش کرده دیگه جرات رفیق بازی نداره