2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم نرو خونه باباش

اندکی از زندگي من::بعد از ۶ سال زندگی مشترک شوهرمو از دست دادم با یه دختر ۶ ماهه،،،با برادرشوهرم ازدواج مجدد کردم بدون اجبار و با علاقه ی خودمون و دوباره مادرررر شدم،،،،،غیرممکن یعنی منو تو ،تو ساحل ،،،عاشق هم بودن زیر ماه کامل،،،غیر ممکن یعنی تو واسم دلتنگی ،،،،یعنی میفهمی ک تو همین آهنگی،،،،،،،،،با افتخار آبانی ام،،، ،،مامان دو تا فسقل👫که متخصص خرابکاری و ریخ و پاشن ..از سال ۹۷هستم ولی بارها تعلیق شدم و مدتی تا خط جدید پیدا کنم خواننده خاموش بودم😶😶😶تاریخ ۲۶ /۱۲ /۴۰۲ یهو فهمیدم یه مهمون ناخوانده تو راهه و میخوام بشم مامی۳تایی😶😶😶😶

بابای من شهرستان خودش صبح به خواهربرادراش زنگ زد به پدر مادرم نه پارسال هم زنگ نزد ولی امسال از برکت نی نی سایت زدم سیم آخر و دست رو قرآن گذاشتم که اگه امروز زنگ نزدی باید طلاقم بدی چون برا من ارزش قائل نیستی  اونم بعد یع ساعت گفت خب زنگ بزن تبریک بگم، مدل همسر من اینجوریه بازبون خوش  حالیش نیست ولی شما یاد نگیرید چون  من واقعا میخواستم طلاق بگیرم

چقدر درکت میکنم با تمام وجود ،،،،

شوهر من ده ساله خونه به جیگرم می‌کنه همه مناسبت ها

میاد ولی با دعوا و منت و اینا 

منم برام خیلی مهم بود حرص می خوردم شدید و گریه و آخرسر هم می‌رفتیم 

دیگه یه چند سالی هست ازش قطع امید کردم ،،،دیدم دارم خودم نابود میشم ،،،،،،،گفنم به جهنم هرچی میشه بشه ،،،بزار بفهمن شوهر من اینطوریه !!،،،،گفتم به جهنم میای بیا نمیای نیا ،،،،اصلا بهش نمیگفتم بیا خونه پدرم هیچوقت 

با دایی و خاله هاش هم رفت و آمد داره ،،،،یکی دوساله 

می‌دونه اگه نیاد نمیرم

یه یکی دو سالی هست بهتر شده ،،،،،

البته بگو مگو رو باهم داریم ،،،،،

ولی نمیگه نمیام !