2777
2789
عنوان

تولد شوهر🎈

191 بازدید | 15 پست

سلام خانما ۱ ماه دیگه تولد همسرمه میخوام یه تولد عالی براش بگیرم حسابی سوپرایز بشه ولی هیچ ایده ای ندارم که چی کار بکنم و نمیدونم چه کادویی بگیرم

حالا خواهر شوهرم زنگ زده میگه یه تولد عالی برای برادرم بگیر ۲۰۰ یا ۳۰۰ نفر مهمون دعوت کن😐

بنظرتون چیکار کنم؟! اصلا برای ۲۰۰ نفر چند کیلو کیک لازمه؟!

کادو چی باشه خوبه؟!

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه عروسیه؟😂😂😂 چه خبره بابا ۳۰۰ نفر 

من دوست داشتم یه تولد دو نفر بگیرم براش ولی خانواده اش چیز دیگه ای میگن

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
من دوست داشتم یه تولد دو نفر بگیرم براش ولی خانواده اش چیز دیگه ای میگن

عیب نداره اون تولد رو بزار بگیرن شما هم کمکشون کن ولی شب یه تولد ساده دونفره رمانتیک بگیر نمیخواد دوباره کیک بگیری و اینا یه کادوی مخصوص بزار شب بهش بده

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲