منم دوشب پیش برداشتم چقد تفاهم داریم منم دوس ندارم بالا باشه به دکترم گفتم اگه میشه چسب زیر بینی رو نزنم که بیاد پایین گفت این دوهفته اولو بزن مطمئن باش یکم میاد پایین تر من طبیعی عمل کردم
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عه پس تو دوروز از من جلو تریچه حسی داشت برداشتن اتل
وای خیلی خوب بود راحت شدم ناگفته نماند که بخیه یکم درد داشت و اولش یه جیغ کشیدم بعدش که فک کردم دیدم شلوغش کردم در حد جیغ نبود 😅
۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
البته الان فک میکنم بد نیست یکم سر بالا باشه چون به مرور میاد پایین
دکتر من گفت یک سال بعد مشخص میشه بینیت چطوریه الان ورمه هنوز خییلی زوده برا فهمیدن مدلش
سلام دوست عزیز منم چند روز پیش جراحی کردم و پس فردا باید برم برای برداشت اتل بهم بگو چکار کنم و چق ...
مبارکه
عزیزم ببین دکترت چی میگه
دکتر من خلاف بقیه دکترا گفت قبل برداشتن اتل حموم نرو