2777
2789
عنوان

حالم اصلا خوب نیست

86 بازدید | 5 پست

من مدرسه تیزهوشان درس می‌خونم و تو اون مدرسه همیشه رتبه اولم و درسم خیلی خوبه و همه خانواده امسدشون به منه و میدونن موفق میشم ولی من تو این کسیر خوشحال نیستم از پنج شش سال پیش قبل قبول شدن در تیزهوشان ارزوم و رویام بازیگر شدن بود ولی چون خجالتی بودم و دهن بین به حرف بقیه گوش کردم و گقتم باشه بازیگر نمیشم ولی الان که وقت انتخاب رشته هست حالم خیلی بده و نمیخوام سه سال برای چیزی تلاش کنم که نمیخوام من میخوام این سه سال به جای خوندن برای کنکور برای بازیگری تلاش کنم چیکار کنم کمکم کنین جرئت گفتمشو ندارم چون به عقل هیچکسی نمیرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مشاور مدرستون درمیون بزار تا اونم مامانتو بگه بیاد مدرسه بشینین قشنگ حرف بزنید عزیزم

تو مدرسه ما فقط ۳ رشته انسانی و تجربی و ریاضی میشه رفت 

اونقدر درسم خوبه که کشی فکرشو نمیکنه بخوام بازیگر بشم ولی واقعا بازیگری عشق منه

مامان و بابام ارزشون اینه که من دکتر مهندس بشم و من واقعا نمیخوام ناراحتشون کنم و تو این کسیر موفقم ولی عشقم بازیگریع 

درسم خیلی خوبه تو مدرسه تیزهوشان رتبه اولم ولی نمیخوام رویای من بازیگریع

دختر منم تیزهوشانه میبینم که چقدر بچه های این مدرسه تلاش میکنن و با استعدادن،،بعضی همکلاسیهای دختر منم با اینکه عالین ولی تصمیم دارن برن هنرستان دبیرستانشون رو،سعی کن مادر پدرتو متقاعد کنی تو فرضا ک دکتر یا مهندسم شدی ولی وقتی شغلتو دوست نداشته باشی ازش لذت نمیبری و ادامه دادنش برات سخت میشه

دختر منم تیزهوشانه میبینم که چقدر بچه های این مدرسه تلاش میکنن و با استعدادن،،بعضی همکلاسیهای دختر م ...

واقعا می‌ترسم از برخوردشون چون تموم امیدشون منم و ومن واقعا از این بابت استرس دارم که چی بگم چون همش آرزشون دکتر یا مهندس شدن منه و من ولی واقعا با تموم قلبم عاشق بازیگریم و مطمئنم با تلاش بهش می‌رسم 

نمی‌دونم چیکار کنم و چجوری بگم

چون من تابستون گقتم دکتر نمی‌شم مهندس می‌شم و الان اگر اینو بگم فکر می‌کنن دم دمی مزاحم در صورتی که من واقعا همیشه بازیگری رو دوست داشتم