2777
2789

من همین الان دارم استفاده میکنم😂

قبل اون درمالیفت داشتم

این بهتر از درمالیفته

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خوبه .پیل که نمیشه روصورت 

نه اوکیه

من کلا برند ویتالایر دوست دارم 

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

فقط میدونم که اگه پوست چرب داری بر پایه ی آب یا همون فلوییدی بخری پشیمون نمیشی 

مارک فلوییدی مای توی قیمت های مناسب و الارو توی قیمت های بالا رو تست کردم و راضی بودم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
پس بخرمش چندتا ضدآفتاب دارم اصلا به دردنمیخورن حالا تعریف اینوشنیدم

اگه مادی برات مهم نیست 

ایزدین عالیه 

اخه می‌خوام رنگی باشه فلوییدی مای خوبه

شرمنده ، من در مورد ضدافتاب  بی رنگ صحبت کردم 

رنگی اصلا استفاده نمیکنم چون اصلا محافظت لازمه رو نداره 🌺🌺

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
شرمنده ، من در مورد ضدافتاب  بی رنگ صحبت کردم  رنگی اصلا استفاده نمیکنم چون اصلا محافظت ل ...

صورتم لک داره می‌خوام رنگی بگیرم درموردرنگی اطلاعات ندارین چه مارکی خوبه

منم بی رنگ گفتم 

برای لک سیسپرسا خوبه

اما رنگی نیست

خواهرم لافارر و بی بی کرم درماتیپیک میزنن و راضی هستن 

من زیر ساز بی رنگ مای میزنم و روش سی سی کرم فارماسی و راضی هستم