2777
2789
عنوان

رابطه دختر عمه شوهرم رو با شوهرم بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 59 پست
چه آدم های بیشعوری.اول که خرید و کمک به خرج خونه بعد شد راننده اسنپ که خانوم رو ببره بیاره الانم شده ...

بخدا بهش گفتم تو شهر کوچیک ما خوبه من با پسر عمم که زن و بچه داره دوازده شب برم رانندگی و درد و دل و بگو بخند

مردا خیلی زود خر میشن با ناز خانومشون مخصوصا اگر یه ذره زنشو دوس داده باشه که دیگه محاله با ناراختیش کنار بیاد ولی اگر دعوا راه بندازی بحث کنی یا یه حرکتی بزنی هم از چشمش میفتی هم بدتر لج میکنه پنهون میکنه یا غیره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش میگه مگه خطا دیدی،مگه اعتماد نداری،اون خواهرمه،12 سال کوچیکتره،پدر و برادر نداره

اون نامحرمه خواهرش نیست .

با شوهرت صحبت کن .بگو باشه پس منم همیشه باهات میام زشته با نامحرم باشی مردم حرف درمیان از نیت خوب و پاک تو خبر ندارن .اونم دختر جوونه  براش حرف درست می کنن آبروش به خطر می افته .

همسر شما بیش از حد داره به عمه و دخترش سرویس می ده. شما وسطاش نوشتی من با اینا مشکلی ندارم. ولی به و ...

آره زیاده روی داشته اتو سرویس دادن ولی این دختره خیلی حساس ام کرده کاش پول می‌داد بهشون

بخدا بهش گفتم تو شهر کوچیک ما خوبه من با پسر عمم که زن و بچه داره دوازده شب برم رانندگی و درد و دل و ...

ببین عزیزم اون عمه بیشعور باید بفهمه که این آقا زن داره یعنی چی برو دنبال دخترم .اگه نمیتونه خودش بیاد چرا میره سرکار مگه بچه اس.اخه مردم چی میگن .خودش قبول میکنه دامادش بیاد با تو بره بیرون کارای تو رو انجام بده؟؟؟

آره آره دقیقا می‌دونم چی گفتی ،نمیدونم چطور قطع کنم این ارتباط 

ببین قلق شوهرت چیه ازهمون راه وارد شو و مغزشو شستشو بده 

اگه از بزرگی کردن خوشش میاد تعریف ازبزرگیش کن و درادامه این حرکتشو بکش وسط و بگو در شان تو نیست که بخان پشتت حرف بزن دهن مردم همیشه بازه فردامیگن درازای کمکی که میکنه داره فلان حرکتو با دختره میزنه اونا که نمیدونن تو چقد پاکی و....

ببین قلقش چیه 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
ببین عزیزم اون عمه بیشعور باید بفهمه که این آقا زن داره یعنی چی برو دنبال دخترم .اگه نمیتونه خودش بی ...

آرهدانقد هیچی نگفتم حالا دیگه انتظار دارن این تعطیلات هر شب برن رانندگی 

خیلی میترسم دیگه ازم پنهون کنه

خب زنگ بزن به عمه بگو یکی از آشناها دیدشون همش پرس و جو می کرد و سوال می پرسید واقعا زشته تنهایی می رن بیرون براشون حرف در میارن .

با کلمات زیباتری می تونی بگی.