2777
2789
عنوان

رابطه دختر عمه شوهرم رو با شوهرم بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 59 پست
هروقت شوهرت میره دنبالش تو هم برو باهاش  مرگ اول به از صلح آخر زنگ بزن به عمه بگو خوشم نمیاد ه ...

من الان زنگ بزنم میگن وای این خواهرشه همه چی سر من خراب میشه ،من میشم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کوتاه نیا پاشو تو هم برو باهاش هر موقع خواست بره شوهرتم توجیه کن که درست نیست دو تایی برید بیا ...

میترسم دیگه بمن نگه ،مثلا بره دنبال ش بعد دروغ بگه فلان جا بودم

خواهربرادری رو بریز دور هرچقد بگه جای خواهرمه برادرمه بازم خواهر برادر نیستن و بااین تعریفایی که کردی همسر شما هم پیغمبر نیست ممکنه لغزش کنه مخصوصا که ذهنیت مردا با خانما فرق داره تنها کاری که باید بکنی اینه که دورش کنی از شوهرت

بعدشم لزومی نداره همسرشما بش رانندگی یاد بده بره اموزشگاه یا به نامزدش بگه یادش بده 

ازاین رابطه های سمی بترس و زندگیتو سفت بچسب اما با سیاست نه جنگ ودعوا یاقهر و سروصدا

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
همین جا خانمه همه جا دختر خالکوبی با شوهر عقدی همه جا میب ده بعد شک کرد ۴ سال پیش  ما بهش گفتیم ...

آره امروز دختره فهمید من بدم اومده ،ولی حالا شوهرم بره بگه نه زن من اصلا منظور نداشته دختر عمه بد برداشت کرده دیگه پرروتر میشه 

رفتار شوهرت در مورد دخترعمش بهیچوجه مناسب نیست.الخصوص ک چارچوب خاص و پوشش مناسبی نداره

به عمش بخاطر رضای خدا کمک کنه ولی دیگه لزومی نداره بشه سرویس دخترعمشو تعلیم رانندگی بده

چه آدم های بیشعوری.اول که خرید و کمک به خرج خونه بعد شد راننده اسنپ که خانوم رو ببره بیاره الانم شده مربی اموزشگاه راهنمایی رانندگی برای خانوم‌.شوهرت بلد نیست حد و حدود رو نگه داره خوبه تو با پسر عموت بری بیرون وبیای و باهم باشید؟؟

خواهربرادری رو بریز دور هرچقد بگی جای خواهرمه برادرمه بازم خواهر برادر نیستن و بااین تعریفایی که کرد ...

آره آره دقیقا می‌دونم چی گفتی ،نمیدونم چطور قطع کنم این ارتباط 

بیاید خودمون رو گول نزنیم، رابطه ی هیچ زن و مرد نامحرمی نمیتونه خواهر و برادری باشه، حتی اگه اوایل این حس رو داشته باشن بعد ها تغییر میکنه 

شما هم تا هنوز اتفاقی نیافتاده قاطع باش و جلو ارتباط رو با هر روشی که لم همسرته بگیر

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
میترسم دیگه بمن نگه ،مثلا بره دنبال ش بعد دروغ بگه فلان جا بودم

خیلی منطقی باهاش صحبت کن بهش بگو فکر کن برعکس باشه بهش بگو‌من‌مثل چشمام بهت اعتماد دارم ولی خب مردی گفتن زنی گفتن هر جور حساب کنی اصلا درست نیست رفت و امدتون تنهایی با هم اگر واسه من همچین چیزی باشه تو دلت راضی میشه من برم بیام؟ بگو من که از خدامه بهشون کمک کنی ولی تو این موضوع اجازه بده که یا باهات بیام یا یه جوری این مسئله رو حل کن  اگر دیدی مخالفت میکنه ناراحتی کن اصلا دعوا راه ننداز اصلنااا  فقط ناراحتیتو نشونش بده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

همسر شما بیش از حد داره به عمه و دخترش سرویس می ده. شما وسطاش نوشتی من با اینا مشکلی ندارم. ولی به وضوح داری و هر کسی هم جات باشه مشکل داره. ماجرایی که تعریف کردی یه ذره هم رنگ و بوی خیانت نداره. از این لحاظ به همسرت گیر نده و الکی این فکرها رو نیار وسط رابطه تون. عواقب بدی داره. ش

شما به خاطر زیاده روی در سرویس دادن همسرت به اونا صبرت لبریز شده بوده. دیگه این ماجرا هم پیش اومده ناراحتیت ریخته بیرون. سعی کن ناراحتی رو به موقع بروز بدی. 

اینکه همسر شمامی گه این همه بهشون خوبی کردم تو همشو به باد دادی خیلی حرف عجیبیه. انگار داشته امتیاز جمع می کرده یکهو سه تا چراغش سوخته. خوبی کردن که به باد نمی ره. ایشون یه مشکلی تو شخصیت خودش داره. من قول می دم قبل از سرویس دادن به عمه هم یه جای دیگه شدیدا از خودش مایه می گذاشته.