2777
2789
عنوان

بیایین از غم هایی وه تو دلتون دارین و نمیتونین به کسی بگین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار تا مرز طلاق رفتیم چند ماه دادگاه بودیم به خاطره بدون برگشتیم کلا شوهرم انگار عادت کرده تا من ...

برو دادخواست طلاق بده هم پیش روانشناس میفرستن اگر تغییر پذیر باشه مشخص میه اگر نباشه خودت رو نجات دادی

برو دادخواست طلاق بده هم پیش روانشناس میفرستن اگر تغییر پذیر باشه مشخص میه اگر نباشه خودت رو نجات دا ...

گلم پسرمو نمیده بهش گفتم حاظرم مهریمو ببخشم و نفقه نخوام ولی بچمون بده قبول نمیکنه نمیخوادم طلاق بده سه سال قبل که میخواستم جدا بشم پسرم ۶ ماهه بود خونهی پدرم بود من دستشویی بودم بچه گریه کرده بود بابام بغلش کرده بود میگفت اگه پدرت نمیتونه برات پدری کنه من میکنم رفته بود سره کار از فشار عصبی خونریزی گوارش کرده بود بعدم سکته خفیف قلبی نمی خوام خونوادم آسیب ببین چون یه برادر مریض دارم بستشونه

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

شاید پیشنهاد من برات عجیب باشه!!!

اما یکی از همکلاسی های دانشگاه ما ، که نمیخواست جدا بشه از شوهرش ، به بهانه دانشگاه میرفت کلاس کیک بوکس! حالا ما هم شانسی فهمیدیم چون اسمش تو لیست بود ولی کلاس نمیومد امتحانم نمیداد ، بعدا فهمیدیم کلاس برمیداره اما میره باشگاه کیک بوکس برای اینکه جلو شوهرش کم نیاره 

شما هم اگه هیچ جوره نمیتونی طلاق بگیری  به هوای دانشگاه کلاس یوگایی چیزی برو  کلاس بوکس ، دفاع شخصی ، کیک بوکسی چیزی حداقل بهت حمله کرد بتونی دفاع کنی خدایی نکرده بزنه تو سر و چشمت چیکار میکنی

غم بزرگم اینکه من بچه دار نشدم

داداشمم بچه دار نشد

همه میگن شما ارثی بچه دار نمیشید

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
غم بزرگم اینکه من بچه دار نشدم داداشمم بچه دار نشد همه میگن شما ارثی بچه دار نمیشید

عزیزم دره دروازه رو میشه بست دهن این مردمو نه بی خیال باشین کسی حرفی زد بگین ب شما چه 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

آخ ک شب برنگرده ایشالا مثل یزید میمونه بخدا اخلاقش گوه شده فقط. قبل بچه ها خیییلی خوب بود الان مثل سگ شده دوروزه قهریم ککش هم نمی گزه 😭خدایا خودت کمکم کن 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬