2777
2789
عنوان

بیایین از غم هایی وه تو دلتون دارین و نمیتونین به کسی بگین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 57 پست
۷ ساله ازدواج کردیم اوایل به خاطره دخالت های شدید مادرشوهرم و خواهرشوهرم بود بعدا خوده شوهرم دید خیل ...

احترام مرد رو حفظ کن بهش احترام بزار یادآوریش کن دوستش داری یادآوریش کن مزد خونته 

اعتیاد همسرم  اینکه سال نو رو کنار هم نیستیم اون کمپه من خونه بابام

اگه فقط اعتیاد داره مشکله دیگه ای نداره شوهرتو همراهی کن پشتش باش حمایتش کن

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احترام مرد رو حفظ کن بهش احترام بزار یادآوریش کن دوستش داری یادآوریش کن مزد خونته 

عزیزم ۶۰ جلسه مشاوره رفتیم نمیتونه خودشو درست کنه هر مدلی باهاش تا کردم با محبت با سردی با تندی درست بشو نیست نکنه من مشکلی نداشته باشم نه صد در صد منم عیب های خودمو دارم ولی شوهرم حرف هایی میزنه تا مغز استخوان آدم میسوزه 

شغد و درامد شوهرت چقدره

عزمزمه همسرم دبیره برقه ماهی ۱۵ یا ۱۸ تومن ولی مشکله ما پول نیست چون اگه کم بیاریم پدرم کمکمون میکنه پدرم وضعش خیلی خوبه مشکله من اینکه شوهرم برگشته به من میگه جاریام ناموسشن ولی من نه میگه برو بده مشخصه دوسم نداره کلا بی احساسه نه تو رابطه‌ی جنسی نه ها و کلن براش ارزشی ندارم 

وقتی به نتیجه نرسیدی پس یک فکری جدی کن 

یه بار تا مرز طلاق رفتیم چند ماه دادگاه بودیم به خاطره بدون برگشتیم کلا شوهرم انگار عادت کرده تا من چیزی مخالف نظرش بگم دست روم بلند کنه میگه وقتی من بهت میگم گوه بخور تو نباید برگردی بگی خودت بخور البته چند باری سکوت کردم ولی دیدم احترام حالیش نیست جوابشو دادم