2777
2789
عنوان

بیایین از غم هایی وه تو دلتون دارین و نمیتونین به کسی بگین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 57 پست
آخ ک شب برنگرده ایشالا مثل یزید میمونه بخدا اخلاقش گوه شده فقط. قبل بچه ها خیییلی خوب بود الان مثل س ...

حالا خوبه دو روزه ما ۱۲ روزه قهریم ب همم کاری نداریم جوری جلو پدر مادرامون فیلم بازی می‌کنیم اونام میگن خوب خوبن دیگه بر میگردیم خونه بازم سرد میشیم نمیخوام جلو فامیل صدا کنه اینا باز مشکل پیدا کردن

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لندهور های بی احساس خاک تو سرشون بعضی وقتا فک میکنم اصلا ارزش نداره اینقدر خودمو ب زحمت میندازم واسش ک وقتی میاد غذا حاضر باشه خونه و خودم و بچه ها مرتب باشن ک آقا خوشش بیاد صد سال سیاه می‌خوام دیگه خوشش نیاد ایندفعه تا ب پام نیفته نمیبخشمش 😫

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

لندهور های بی احساس خاک تو سرشون بعضی وقتا فک میکنم اصلا ارزش نداره اینقدر خودمو ب زحمت میندازم واسش ...

عزمزمه من دیگه کلا با پسرم وقت میگذرونم واقعا دیگه همسرم برام مهم نیست شنیدی میگن خوب که از حد بگذرد دانایان بد کند نادان که جای خود دارد حالا دیروز شوهرم میگه خیلی شنگولی گفتم په نه په به خاطره تو بشینم زار بزنم وقتی با پات میخواستی بکوبی تو صورتم هیچی حالیت نبود شاید درجا تموم میکردم چرا تو برام مهم باشی بیخیال باش 

عزمزمه من دیگه کلا با پسرم وقت میگذرونم واقعا دیگه همسرم برام مهم نیست شنیدی میگن خوب که از حد بگذرد ...

خوبی که از حد بگذرد دانا خیال بد کند نادان که حای خود دارد

عزمزمه من دیگه کلا با پسرم وقت میگذرونم واقعا دیگه همسرم برام مهم نیست شنیدی میگن خوب که از حد بگذرد ...

هعی انشالله مشکل شماهم حل بشه عزیزم خدا ب دلمون صبر بده منم تنها امیدم بچه هامن هیچ امیدی ب همسرم نیس

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

عزیزم یا باید جدا بشی یا زندگیتو درست کنی

حالا که بچه داری پس زندگیتو درست کن

شوهرت درست نمیشه پس خودتو تغییر بده 

یه هفته امتحان کن بهش محبت کن و احترام بذار 

بذار فکر کنه دوسش داری

اگه بی احترامی کرد بهت یا حرف بدی زد فقط بخند طوری که اصلا انگار نشنیدی بذار فکر کنه نمیتونه با این کارها عصبانیت کنه 

مثلا میگه گوه بخور چرا تو هم میگی آخه 

این جواب دادنا برای کسیه که بخواد جدا بشه 

واقعا دلت به حال بچت نمیسوزه شاهد بحث و دعواتون باشه?

اگه میخوای زندگی کنی روشتو تغییر بده 

فکر نکن بقیه مردا که بیرون خوب هستن و جنتلمن تو خونه با خانمشون مثل ملکه رفتار میکنن  مگه اینکه خانمه اول شوهرشو پادشاه کرده باشه که بعد بشه ملکه خونش

عزیزم یا باید جدا بشی یا زندگیتو درست کنی حالا که بچه داری پس زندگیتو درست کن شوهرت درست نمیشه پس ...

عزمزمه من فقط به خاطره آرامش پسرم سکوت میکنم الانم اینطوری نیست ه مدام بزنیم سرو کله‌ی هم احترامم زیاد گذشتم یعنی زیادی ها همسرم درک نمیکنن  تو کله فامیلمون میگن واقعا زنی مثله تو ما ندیدم این همه بساز باشه همسرمم باید درک کنه من چهقدر هواشو دارم همیشه ناهارو شام آماد لباسا اتو شده خونه مرتب همیشه احترام ولی دیگه با کتک کنار نمیام  خرج دکتر لباس دادن پزشک از بیرو خوردن برا بچه لباس خریدن با پدرمه ایشون چیکارس خونه‌ای توش نشستیم نصفش به نامه منه چون پدرم داده بشینیم جهاز و سیسمونی هم پدرم داده طلا هم پدرم خریده دیگه مثله آدم رفتار کردن توقعه کمیه؟

عزمزمه من فقط به خاطره آرامش پسرم سکوت میکنم الانم اینطوری نیست ه مدام بزنیم سرو کله‌ی هم احترامم زی ...

هیچ پدر زنی این همه کمک داماد نمیکنه به پدره من توهین کنه من بشینم نگاه کنم الان پسرمو میخوام مهد بزارم رفتم پرسیدم میگن ۱۸ میلیون فقط هزینه‌ی کلاسا ۲۷ میلیون سرویس برگشته با خنده بهم میگه بابات قراره چنو میلیون کمک کنه اومده نشسته نون پدرمو میخوره بعد به من توهین میکنه پدرم از ۱۳ سالگی کارگری کرده درس خونده الان دکتری حسابداری داره ۶۲ سالشه ببین چند ساله داره کار میکنه الان به اینجا رسیده چرا باید جواب زحمتاشو اینجوری بده به‌جای اینکه جای پسرشو پر کنه

هیچ پدر زنی این همه کمک داماد نمیکنه به پدره من توهین کنه من بشینم نگاه کنم الان پسرمو میخوام مهد بز ...

درسته نمیدونم چی بگم بعضی ها واقعا انگار خوشی میزنه زیر دلشون 

برو مشاوره اینبار برای اینکه تکلیف زندگیتو معلوم کنی 

حق پدر به این خوبی غم و غصه نیست واقعا خدا نگهش داره برات