2777
2789
عنوان

دم عید و دل من مث سگ گرفته باز 💔😂

107 بازدید | 6 پست

میدونم دم عید و خوشحالین،نباید همچین تاپیکی بزنم و باعث ناراحتی تون بشم،ولی هیچ کیو نداشتم بگم بهش،

درد داره وقتی میبینی با پول تو خوش میگذرونن،با پول تو میرم مسافرت،خونه شونو تغییرات میدن،وسیله خونه میخرن،اونوقت من حتی نمیتونم لباس برا عید بگیرم،حتی نمیتونم یخچال مو پر کنم،حتی نمیتونم اون میز ناهار خوری ک دوساله دلم روشه رو بخرم 🥲

پارسال عید قرار بود همسرم این میز و صندلی ک مد نظرم بود رو بگیره حتی رفتیم چن جا نگا کردیم،توی مسیر ی سر رفتیم خونه مادرشوهرم،اونجا دیدم ناراحته گفتیم چی شده گف دندونم درد می‌کنه و پول ندارم برم دکتر،پس انداز ما ۵ تومن بود،همسرم ۳تومن شو داد ب مامانش تا بره دکتر،درظمن دندونش رو باید میکشید ک خرجش ۳۰۰تومن بود ولی گف خرجش زیاده ک پول بگیره،کاش می‌رفت خرج دندونش میکرد،رفت خرج 

رفت و لباس خرید برا خودش،ازون ورم صاحب خونه زنگ زد برا اجاره خونه،یک و نیم اونجا رفت موند ۵۰۰تومن ته ...

میخند.😐.حیلی صبوری افرین

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم گف برو چیزی ک میخوای رو بخر۳۸۰دادم رو لباسم😂🥲اصلن اون چیزی نبود ک میخواستم،جنس آشغال،امسال هم همینطور شد باز،دیشب رفتم خونه مادرشوهرم،خریدای عید شو آورد نشونم داد،عمیقا دلم شکست 💔

مامانم ،آبجیم،خالم،همه خریدای عید شونو بهم نشون میدن،بعدم سراغ خرید های خودمو میگیرن و منم میمونم چی بگم🥺

من خودم تو دوران شیر دهیم،برا همین نمیتونم روزه بگیرم،ولی همسرم میگیره،دیگ خونه چیزی نبود ک درست کنم بهش گفتم وقتی چیزی برا خوردن نیس چطوری میخوای روزه بگیری !

کاش خانواده شوهرم کمی درک داشتن،وقتی پولی ب قرض میگیرن پس بدن،تا ماهم وضعیت مون اینجوری نشه.

همش دلم میخواد گریه کنم 🥺

همسرم گف برو چیزی ک میخوای رو بخر۳۸۰دادم رو لباسم😂🥲اصلن اون چیزی نبود ک میخواستم،جنس آشغال،امسال ه ...

منم هیچی نگرفتم دریغ از یه دونه جوراب.بچه هامم هیچی نگرفتن خیلی ناراحتم.حتی برا سفره هفت سین وسازلشو نگرفتم.بیخیال چیکار میشه کرد هرکی یه طورگرفتاره

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
منم هیچی نگرفتم دریغ از یه دونه جوراب.بچه هامم هیچی نگرفتن خیلی ناراحتم.حتی برا سفره هفت سین وسازلشو ...

این روزا هم میگذره گلم،ولی من دلم ازین گرفته ک هم پارسال هم امسال،من نتونستم چیزی بگیرم،ولی یکی دیگ با پول من ....بماند،چه میشه کرد