2777
2789
عنوان

ازدواج

572 بازدید | 58 پست

سلاام شما با همسرتون کجا اشناشدید؟؟ دوست دارم سال جدید که میاد ازدواج کنم ولی نمیدونم مورد مناسب از کجا باید پیدا کرد 

باید صبر کنیم اون مارو پیدا کنه؟؟ یا ن 

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤

ما هنوز میخواییم سال جدید عقد هم بشیم خانواده در جریانن تو دیوار آشنا شدیم عید ۱۴۰۲

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دلم میخواد ازدواج کنم ولی نمیدونم مورد از کجا پیدا میشه

مشکل منم هست از ی طرف میگن سنتی ریسک هس 

از طرف دیگه از دوست پسر و روابط بی هدف هم میترسم 

شما چن سالتونه

ما هنوز میخواییم سال جدید عقد هم بشیم خانواده در جریانن تو دیوار آشنا شدیم عید ۱۴۰۲

چ جالب دیوار؟؟ خوش بخت ترین بشید❤️

چ جالب دیوار؟؟ خوش بخت ترین بشید❤️

ممنونم عزیزم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دوست پسر ریسکش بیشتره

اره منم همین میگم اصلا جالب نیست 

سنتی هم بدون شناخته واقعا موندم چیکار کنم

می خوام پسرها این تاپیک ها رو ببینن و یه مقدار آگاه بشن. 

اها شما مردی 

اسم زنونه گذاشتی که 

اینجا سایت خانوماس 

نیاز به اگاهی نیست خودشون عقل دارن

اره منم همین میگم اصلا جالب نیست  سنتی هم بدون شناخته واقعا موندم چیکار کنم

باید شناخت پیدا کنی، باید دو سه ماهی باهاش رفت و آمد کنی و خوب زیر روش کنی که خدایی نکرده مشکلات روانی نداشته باشه