بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو کسور ما ک حقوق برابر وجود نداره مهریه هس هرچند من معتقدم خارج که تنصیف اموال بهتره ...
مقصر خانواده ها بودن که جوانها رو بیچاره کردن، یه مقدار فکر نکردن که اگه این پسر عقل تو کلش نیست حداقل به پسر مشورت بدن، این همه پرونده های مهریه رو میبینم واقعا تاسف میخورم.
اره منم همین میگم اصلا جالب نیست سنتی هم بدون شناخته واقعا موندم چیکار کنم
سنتی که سریع ازدواج کنن نه باید خیلی رفت و آمد بشه تلفنی صحبت بشه فرقش اینه حد و حدود و هدف معلومه و خانواده در جریانه پس پسر بهتر کنترل میشه تا مجازی که با یه بلاک میتونه براهمیشه بره
🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید
عقل ندارن، اگه داشتن این همه مرد زیر مهریه دودمانشون به باد نمیرفت
بی جا میکنید مهریه میخواید ندید کل حقوق انسانی زنو میگیرید مهریه هم که قسط بندی میکنن دیگه همبخاطرش زندات نمیریدم میخواید ندید تمام حقوق زنو امضا بزنبو از حق طلاق تحصیل خروج کشور حضانت فرزند تسیم اموال تا زنا هم مهریه نگیرن نر ایرانی
من رو با چیزایی که تو تاپیکا مینویسم قضاوت نکن من خیلی مهربونم🫂
طرف ازدواج کرده بچه دار شده به خاطر کار خونه و بچه نتونسته کار کنه خونه داری کرده بچه داری کرده حالا طرف تصمیم گرفته زن جدید بگیره بگه بفرما به سلامت برو تو خیابون بخواب ؟؟؟ عمر و جوونی خانم و زحماتی که کشیده چی؟؟