2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردها عقلتون رو به کار بندازید، نه به مهریه سنگین

لطفا از تاپیک من برید بیرون امدید تاپیک رو به حاشیه بردید این کار شما حق الناس و من راضی نیستم 

من صرفا پرسیدم کجا اشنا شدن اسمی از مهریه چه برسه به مهریه سنگین نیاوردم 

ادم خوبه درک کنه هر سخن جایی دارع

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
طرف ازدواج کرده بچه دار شده به خاطر کار خونه و بچه نتونسته کار کنه  خونه داری کرده بچه داری کرد ...

اون مرد هم رفته بیرون کار کرده برای شما. شب و روز عرق ریخته برای شما. فرقی ندارن هر دو یکسانه اما بحث بچه فرق داره، باید حثچق حضانت به خانم داده بشه، حق طلاق، الان بعضی از خانم ها هم بچه دارن و هم کار میکنن

اون مرد هم رفته بیرون کار کرده برای شما. شب و روز عرق ریخته برای شما. فرقی ندارن هر دو یکسانه اما بح ...

مرد کار کرده خونه داره ماشین داره 

خانم خونه داری کرده 

بعد طلاق ایشون خونه و ماشین داشته باشن 

زن هم برای زتدگی زحمت کشیده بدون هیچ پولی برع 

لطفا از تاپیک من برید بیرون امدید تاپیک رو به حاشیه بردید این کار شما حق الناس و من راضی نیستم  ...

منم بخاطر حق الناس از وقتم گذشتم و دارم برای برطرف شدن یه مشکل تو جامعه تلاش میکنم ‌. خودت حاضری پسر دسته گلت رو با مهریه سنگین بفرستی به زندگی مشترک؟ شاید اون دختر دیوانه باشه، پسر شما چه گناهی کرده

مرد کار کرده خونه داره ماشین داره  خانم خونه داری کرده  بعد طلاق ایشون خونه و ماشین داشت ...

چه زحمتی کشیدی؟ زحمت رو اون کشیده یا شما؟ استرس رو اون کشیده یا شما؟ قبض ها رو اون داده یا شما؟ نون آور خونه اون بوده یا شما؟ 

منم بخاطر حق الناس از وقتم گذشتم و دارم برای برطرف شدن یه مشکل تو جامعه تلاش میکنم ‌. خودت حاضری پسر ...

نظرات سطحی و بی ارزشی میدید 

هیچ ربطی بع موضوع تاپیگ من نداره 

اینده دختر چی؟؟ من معقول فکر میکنم حقوق برابر با مهریع معقول 

اینده دخترم بعد طلاق در نظر میگیرم 

چه زحمتی کشیدی؟ زحمت رو اون کشیده یا شما؟ استرس رو اون کشیده یا شما؟ قبض ها رو اون داده یا شما؟ نون ...

شما تا حالا بچه داری کردی؟؟؟ میدونب چقدر سخته ؟؟ درکی از زایمان و بارداری هم کع قطعا نداری 

خود نگه داشتن بچه و اشپزی بخوای نیرو بگیزی هزینه زیادی داره 

اگر مرد زحمت کشیده زن هم کشیده پس دستاورد زتدگی به هر دوتاشون میرسع