اهاااا یعنی امکانش هست بخاطر این امپولا طولش بیشتر شده باشه?چون گفت دهانه رحم شله خیلی میترسم اخه حرکاتش توی واژنم بود ولی الان که آمپول زدم بهتر شده
منم حس میکردم الان میاد بین پاهام ربطی به دهانه رحمت نداره الان کوچولوه میچرخه دست و پاشا میزنه انتها لگنت اینطوری حس میکنی فقط نترس و استرس نداشته باشه
بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونم از شروع هفته 37؟همین که رو توپ میشینیم و انجام میدیم؟ یا مثلا راه رفتن زیگزاگی و .....؟
اره از هفته ۳۷
من قبل از اونم کم و بیش انجام میدادم ولی هفته ۳۷که دکترم معاینه کرد دیگه سرسختانه ورزشارو انجام دادم.البته من دقیقا فردای معاینه هم کیسه آبم پاره شد زایمان کردم ولی هم روی توپ بالا پایین رفتن خوبه که سر بچه بیاد پایین تو لگن هم قر دادن و حرکتای کششی لگن خیلی خوبن
اره از هفته ۳۷من قبل از اونم کم و بیش انجام میدادم ولی هفته ۳۷که دکترم معاینه کرد دیگه سرسختانه ورزشارو انجام دادم.البته من دقیقا فردای معاینه هم کیسه آبم پاره شد زایمان کردم ولی هم روی توپ بالا پایین رفتن خوبه که سر بچه بیاد پایین تو لگن هم قر دادن و حرکتای کششی لگن خیلی خوبن
وزنش چقدر بود؟
بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟