2777
2789
عنوان

مامانا و باردارا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرضی جون من میترسم بخاطر نارسایی سرویکس بازم کمتر بشع و آمپول اثری نداشته باشه و گاهی درد واژن دارم و ترشحاتم زیاد میشه بیشتر استرس میگرم 

💮باورتون میشه با معجزه ای که خدا برام به وجود آورد تونستم به این هفته بارداری برسم....💮خدا جون مممنونم😘

بچه ها بخدددا حال تک تکتونا میفهمم من تا هفته 22 لک بینی داشتم حتی بیمارستان بستری شدم، فکر هیچی رو نکنین استرس نداشته باشبن فقط توکل کنین بخدا و برا سلامتیشون دعا و قرآن خیلی بخونین 

بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟

[QUOTE=42403547]ایشالله ب راحتی صحیح و سالم نی نی تو بغل میکنی  نی نیاگه با منی آره گلم ایشالا قسمت و روزی خودت

روان نترس چیزی نمیشه فقط ازت خواهش میکنم استراحت کن اصلا و ابدا راه نرو دستشوییت هم حتما فرنگی باشه

اگر رعایت کنی با توجه به اینکه پرولوتون میزنی و حتما ایزوپرین هم میخوری هیچی نمیشه و نی نی سر موقع دنیا میاد

.Pain🔥you made me a believer

فایزه چرا بارداریت پر خطر بود؟

از اول دردای وحشتناک داشتم همون اولش که دو هفته فقط لخته از من میومد که هر بار که اینطور میشد میگفتم رفت، تا 22 هفتم که لک بینی از هفته 24 به بعدم که انقباض دردم که از ابتدا داشتم تا همین الان

خوش بحالتون حس خوبیه اره؟؟؟؟؟

حس عجیبیه

چند روزه یکم ترسیدم یه عضو جدید میخواد وارد زندگیت شه با کلی مسئولیت خدا کمکم کنه

فایزه اونوقت با توجه به این شرایطت میخوای پیاده روی کنی؟؟؟؟

نکنیا دختر بگیر یه جا بخواب وقتش که برسه دردات خودبخود شروع میشن و خبر از اومدنِ نی نی میده

هر جی بیشتر تو شکمِ مامانش باشه براش بهتره

.Pain🔥you made me a believer

من سرکلاژم اما بازم میترسم چیزی بشه

فقط استراحت و به قول خودت دستشویی فرنگی

نترس چیزی نمیشه عزیزم

حس عجیبیهچند روزه یکم ترسیدم یه عضو جدید میخواد وارد زندگیت شه با کلی مسئولیت خدا کمکم کنه

عزیزم مباکت باشه نی نی الان آرزومه دومیش رو داشته باشم خوشحال باش فقط

عشق عشق عشق و فقط همین

فایزه اونوقت با توجه به این شرایطت میخوای پیاده روی کنی؟؟؟؟نکنیا دختر بگیر یه جا بخواب وقتش که برسه دردات خودبخود شروع میشن و خبر از اومدنِ نی نی میدههر جی بیشتر تو شکمِ مامانش باشه براش بهتره

خب آره میدونم هم میخوام زود نیاد هم میخوام خودم دردم بگیره نه همین طوری برم و با آمپول فشار داغونم کنن

عزیزم آمپول ک میزنی باز انقباض داری یا ن من بعضی اوقات روزی سه چهار بار دارم

💮باورتون میشه با معجزه ای که خدا برام به وجود آورد تونستم به این هفته بارداری برسم....💮خدا جون مممنونم😘