شوهرم دوس داره خیلی ابجی یکی دو ماه ول کردم نشد یجور استرس گرفتم شوهرمم میگه تو حالت اینطور شده بیخیال پریودم هم بهم ریخت لکه بینی هم پیدا کردم تو موقع اقدام
عزیز دلم نباید نا امید شی که خیلیا تا دو سالم تو اقدامن، باید ببینی کی خدا برات صلاح میدونه ولی اینم بهت بگم منو ببیین روانا ببین و خیلیا دیگه مثل ما هسن که بارداری های خیییییییلی سختی دارن خیلیام هسن که مثل مامان و مامان بزرگامون اصلا نمیفهمن کی باردار میشن کی بچشون بدنیا میاد ، به هر حال خودتا برا همه جور شرایطی آماده کن ، خدا شاهده از بس دکتر به من گفته بود پله نرو کار سنگین نکن من عید دید و بازدید فقط خونه مامان خودم رفتم و مادرشوهرم اونم چون پله نداشت هییییچ جا دیگم نرفتم رسما پوسیدم الانم بخدا بعد 9 ماه تو خونه بودن اینقدر به یه مسافرت احتیاج دارم ولی خب معلوم نیس کی زایمان میکنم بعدم که این دخمل به دنیا بیاد تا مدت ها دستم بهش بنده تا خودم بفهمم چی به چیه یکم بچه داری یاد بگیرم، اینا را بهت گفتم که خودتا برا همه جور شرایطی آماده کنی از آسون تا سخت سخت ولی وقتی تو شکمت تکون میخوره ها همممممه اینا یادت میره
بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟
بچه ها معذرت از همگی دیروز پسرم بیدار شد شیر میخواست
من دقیقا ۳۷هفته و ۱ روزم بود
منم خیلی بارداری سختی داشتم اولش همش لکه بینی و خونریزی ماهه اخر هم کم شدن مایع دور جنین .بخاطر همین که حجم مایع کم شد نزاشت بچم درست وزن بگیره وزنش ۲۸۳۰بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!