2777
2789
هیچ عذر و بهونه ای برای غسل وجود نداره مگر اینکه آب نباشه یا وقت کافی نباشه مهمان عذر موجه نیست و ...

بله میدونم عزیزم.توی نت فقط گیج شدم..تماس هم نمیتونم بگیرم...جلوی مهمون با همسرم دوتایی بریم حمام؟زشت نیست.ساعت ۵ اذان همسرم هنوز بیرونه نیومده

چقدر خوب خدا بهت خیر بده..غسل چی همون تیمم؟

اره

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میدونم عزیزم.توی نت فقط گیج شدم..تماس هم نمیتونم بگیرم...جلوی مهمون با همسرم دوتایی بریم حمام؟زش ...

خب الان خودت برو عذرخواهی کن بگو عرق کردم دوش بگیرم سبک شم.شوهرت که اومد اونم بره دوش بگیره

مگه دوتایی باهم میخواین برین تو حموم!!!

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
منم مرجع تقلید مکارم هست. قبلا زنگ زدم پرسیدم گفت قبل اذان غسل کنم الان چندتا شماره گرفتم جواب نداد ...

ما تا الان طول کشید و همسرم خاست..الان باید کفاره بدیم؟چقدر کسی میدونه؟

قبل از س ک س؟

یا خدااااا

یعنی شما تو شرایطی که مهمون دارین و روزه هم میخواین بگیرین و وقتی هم ندارین برای غسل میخواین سک.س کنین؟؟؟؟؟؟؟

من فکر کردم از قبل رابطه داشتین الان غسلش مونده

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
یا خدااااا یعنی شما تو شرایطی که مهمون دارین و روزه هم میخواین بگیرین و وقتی هم ندارین برای غسل میخ ...

🤣🤣🤣همسرم منو مجبور کرد و تا بعد اذان ادامه داشت..فرداش خواب دیده بود جنگ شده و منو با خودش برده بوده تو جنگ و یه ترکش به سرش خورده..گفت دیگه از این کارا نمیکنم