2777
2789
عنوان

یه مانتو خریدم که مثل چی.... 😑 +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 54 پست
ممنون عزیزم 💓💓 جدی میگی خوبه؟

اره شیکه 

هر چی هم که باشه ازین تیپ های لش و پاره پوره خیلی قشنگ تر و رسمی تره 

با شلوار راسته و روسری مشکی هم فک کنم خیلی قشنگ تر بشه 

راستش من چهل رو رد کردم و تو سلیقه من نیست 

اصلا از پارچه خشک ژاگارد خوشم نمیاد  

خودم مانتو هام رو اکثرا میدوزم برای همین باید حسم خوب باشه تا اول پارچه رو بگردم پیدا کنم.....

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نازه که

با ی شلوار راسته سفید شومیز سفید زیرش و کتونی سفید و شال آبی محشره

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

جدی؟ هوووف ..‌ مامانم بفهمه نمیخوام بپوشمش پدرمو درمیاره😆

منم همسن توعم  یه مانتو صورتی پررنگ مدلش از این ساده هاس  و یه شلوار دمپا‌ زغالی‌ گرفتم  اینطور مانتو ها هم اونقدرا‌ بد نیست بپوش حالا بعد دوباره ی مانتو دیگه بگیر رنگش خوبه شاده یه شلوار راسته مشکی بگیر

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

بلیییی

چرا اینجوری خریدی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اینقدر ضایع ست؟؟ ولی خب اینم هست مانتو زیباییشو توو تن نشون میده🤕

عزیزم  اگه تو تنت زیباست بپوش بره سخت نگیر مگه کلا چقدر میخوای بپوشیش  چند روز دیگه هوا گرمه دیگه ژاگارد  نمیپوشی که 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱