پشیمون شدم از خریدش ... یک میلیون و پونصد خریدم... ولی واقعااا پشیمونم... خودم ۲۰ سالمه ولی حس میکنم این مانتو مناسب سن من نیست... یعنی یه جور دخترونه نیس... در حالی که همه میگن خوشگله و بهم میاد .. نظرتون ؟؟؟! مدلش ژاکارد کتی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨
دور از جونت عزیزم❤️❤️ عیب نداره،بزار توی کمدت،موقع تیپ رسمی قشنگه،یه شلوار شیک و کفش پاشنه دار. مع ...
ممنونم عزیزم❤❤ بابام بیچاره با چه ذوقی برام خرید ... راستش بیشتر سلیقه ی بابامه .. پوشیدمش گفت خیلی بهت میاد ... منم برداشتم... هیچ اجباری هم نبود ... ولی اومدم خونه پشیمون شدم... ولی به خاطر دل بابامم شده چندباری میپوشمش🥲🥲
ممنونم عزیزم❤❤ بابام بیچاره با چه ذوقی برام خرید ... راستش بیشتر سلیقه ی بابامه .. پوشیدمش گفت خیلی ...
کاش زمان برمیگشت عقب و من میتونستم این لطف رو در حق پدرم انجام بدم
حیف ازشون دورم و این چیزای جزعی هم آرزو شده برام 😭😭😱
من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞