2777
2789
عنوان

نارضایتی از رنگ مو

458 بازدید | 32 پست

با کلی ذوق رفتم موهامو رنگ کردم موهام از جلو و پشت تا گودی کمرم بود و تا حالا رنگ نشده بود‌آرایشگره به معنی واقعی کلمه گند زد به موهام رفتم دوباره موهامو رنگ طبیعی مو خودم کردم و از پشت تا نصف بالاتر کمرم و از جلو چتری ‌کوتاهش کردم چون موهام سوخته بود.پوست سرمم سوخت و هنوز زخم و تاول داره.چکار کنم بنظرتون به آرایشگره پیام بدم چه بلایی سر موهام آورده و بگم پولی که دادم رو حلالت نمیکنم.از نظر روحی هم واقعا روم اثر بدی گذاشته و الان حالم خیلی بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو پولمو کمال و تمام بده  وبیا موهامو درست کن وگرنه میرم اتحادیه اونجا روتخته میکنم ...من خودم واسه خواهرم دقیقا همین کارو کردم ژنه گفت هر غلطی نکردی برو بکن گفتم چشم فردا میرم اخرشب گفت بیا باهم صحبت کنیم پول خواهرمو کامل داد

بگو پولمو کمال و تمام بده  وبیا موهامو درست کن وگرنه میرم اتحادیه اونجا روتخته میکنم ...من خودم ...

من زنگ زدم اتحادیه بهش نمره منفی دادن ولی اومدم خونه مامانم و متاسفانه اون شهر نبودم که برم حضوری گندشو اتحادیه نشون بدم

آخ نگو

منم ۲ روز پیش موهامو دادم کوتا کنه بهشم گفتم فقط یک الی دو سانت نوکگیری کنه زد موهامو نابود کرد نزدیک یه وجب موهامو کوتا کرده و شدم عین پسرا😥😥

تازه رنگ کاره هم موهامو جای نسکافه ای ، نارنجی کرد😭