2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تواین همه کره ادم اسهال میشه اخه اصن نمبتونم تصورش کنم ک چجوری میخورید

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

والله از شکلش معلومه محححشره😍😍😍😍😍😍😍نوش جون

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

چقدر عالی شده ....کاش دستورشم بذاری

چشم عزیزم بفرمااا 

یه جوجه که بهتره زیر یک کیلو وزنش باشه بخرید و بشورید و بزارید یه شب تا صب تو اب نمک داخل یخچال بمونه دورش سلفون پیچ کنید حتما یا تو ظرف درب دار بزارین
قشنگگگ خشک کنید با دستمال تا اب اضافه کشیده شه تو قابلمه یه مقدار روغن بریزید وقتی که داغ شد هر طرف جوجه رو ۱۰ دقیقه سرخ کنید
خیلی هم نباید سرخ بشه چون خشک میشه فقط یکم طلایی بشه کافیه
یکم زعفران و دوتا کره ۱۰۰ گرمی اضافه کنید شعله رو کم کنید و دمکنی بزارین در قابلمه رو کامل بزارید
۲ ساعت و نیم الی ۳ ساعت نم نم بپزه
حالا امادس با رب انار ملسس نوش جان کنید

♡
تواین همه کره ادم اسهال میشه اخه اصن نمبتونم تصورش کنم ک چجوری میخورید

عزیزم کره رو که نمیخوریم فقط داخل کره میپزه 

یبار با این دستور که فرستادم امتحان کن مطمینم عاشقش میشی 

♡