2777
2789
عنوان

نارضایتی از رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 32 پست
خودت فوت و فنشو یاد بگیر مواد خوب هم بخر تو خونه رنگ بزن نهایت از خواهری مادری کسی کمک بگیر

بخدا سال ها پیش خودم رنگ مث شامپو میزاشتم رو موهام با اون سن کمم انقد هم خوشکل میشد 

منم رنگ کردم ارایشگرم کارش عالیه امااگر چنددقیقه دورتر سرمومیشستم موهام میسوخت اونم دختره کناریم گفت  موهات بی رنگ شده نسوزه ازبس سرش شلوغ بود نمیدونست چکارمیکنه  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی اتحادیه ثبت شکایت کن. .اینترنتیه. ...عکس موهایی ک خراب کرده هم با پولی که دادی رو اپلود کن...پولتو بهت برمیگردونه

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 
رنگ موهامو عوض کردم بنظرت الان شکایت اثر داره؟

واقعا چرا موهای نازنینتون رو میدید دست این آرایشگرها

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

من خودم ارایشگرم( هیرتراپیست) ولی چندسال پیش رفتم موهامو یکی دکلره کرد موهام کلا کنده میشد گفتم یا پولمو بده یا شکایت میکنم گف شکایت کن منم رفتم اصناف متاسفانه پیگیری نکردن!!!! فقط تذکر دادن 

واقعا فکر کردی بری اتحادیه شکایت کنی رسیدگی میکنند اونم واسه مو؟؟؟؟؟ دختر عمه من مرد سر لاشتباه پزشکی کلی شکایت و هزینه کردیم اخرش داشتیم مقصذم میشدیم پرونده رو ول کردیم

موهای من مشکی هستن،یعنی اصلا فکر نکنید یه موی خوشگل  دارم که رنگ نمی کنم 

ولی میخوام بدونم چرا رنگ میکنید 

موی رنگ شده هرچقدر هم کار ارایشگر خوب باشه جنسش خراب میشه،وز میشه،میسوزه،گره میخوره 

یه موی مشکی زشت که بهتر یه موی غیر طبیعی زشته 😂

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️