2777
2789
عنوان

چرا بعد دانشگاه اینطوری شدم

59 بازدید | 5 پست

نمیدونم چرا از وقتی رفتم دانشگاه احساس گمشدگی دارم! نه خوشحالم نه ناراحت خنثی‌ام، یه وقتایی جرقه دوباره کنکور دادن تو ذهنم میخوره بعد دوباره خاموش میشه. نمیدونم واقعا چرا این مدلی شدم علوم تربیتی قبول شدم الان ترم اولم ولی اصلا اون شوقو ندارم. از این موضوع خیلی میترسم بعضی وقتا بغض میکنم دلیلش چیه واقعا؟ چرا خوشحال نیستم؟

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

منممم همینطورمم 

اول که دانشگاه نرفتم بودم انقدر ذوق داشتم داداشم دانشجوی همون دانشگاهه بعد بهش میگفتم نمیدونی  آرزوم اینه برم سرویس دانشگاه رو سوار شم برم این دانشگاه بعد مسخرم میکرد میگفت چه ذوقی داره من حالم بهم میخوره 

الان میرم همون دانشگاه ترم اولم ولی افسردگی گرفتم شدید فقط دلم میخواد بخوابم نه حوصله درس خوندن دارم نه حتی حوصله دارم غذا بخورم زیر چشام همه گود شده سیاه شده حالمن بد شد پریروز رفتم سرم زدم فردا دوباره میخوام برم سرم بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منممم همینطورمم اول که دانشگاه نرفتم بودم انقدر ذوق داشتم داداشم دانشجوی همون دانشگاهه بعد بهش میگفت ...

رشتت چیه؟ واییی چقدر دلم گرفت

راستش یه دختر از تبار سرما🌨🌬 و خیلی تو زندگی سردرگم بودم حالا هدف دارم اما بازم پیچیدگی‌های خودشو داره. امسال دانشجو میشم بعد از کلی تجربه‌های بد🖤 و اینکه قصدم و نیتم مهاجرت تا ببنیم به کجا میرویم‌🌎.

برای اینکه تا وقتی ۱۸ سالت هست جامعه برات اهدافت تعیین میکن برو مدرسه درس بخون و ‌... ولی از وقتی وا ...

نه مساله اون نیست نمیدونم علاقه ندارم اینطوری شدم یا چی اخه دندونپزشکی میخواستم نشد🥲