2777
2789
عنوان

اشتباهیی بسته اینترنت خریدم برای ی شماره دیگه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درود به شرفت 

یه بار یکی اشتباهی یه شارژ پنجاهی زد زنگ زد گفت بدین ما هم از شانس بدمون یه قرون هم نداشتیم یه چند روز طول کشید یه بار اس داد گدایین شما منم از ترسم به شوهرم نگفتم 

و خدایی که به شدت کافییییست.........

منم بارها   شارز فرستادم  😂

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

درود به شرفت  یه بار یکی اشتباهی یه شارژ پنجاهی زد زنگ زد گفت بدین ما هم از شانس بدمون یه قرون ...

قنه من گفتم که من اشتباه کردم اون چیکار کنه بعدشم شاید بنده خدا شرایطتشو نداشته باشه قسمتش بوده حتما

کاربری قبلیم رو خودم تعلیق کردم🙂🙂

دیروز پسرم گفت مامان خطم صدتومن شارژ شده به نفر پیام داده لطفا برگردونید

دیگه باباش اومد خونه خط اون طرف رو صدتومن شارژ کرد 

گفت گناه داره بنده خدا😀

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خودم شوکه شدم شماره رو دیدم داشتیم میرفتیم بیرون عینک دودی زده بودم سیس گرفته بودم ضایع شدم😂😂😂😂

😂

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

قنه من گفتم که من اشتباه کردم اون چیکار کنه بعدشم شاید بنده خدا شرایطتشو نداشته باشه قسمتش بوده حتما

آخه شما گلی 

به خدا یه جوری حرف زد نمیبخشمش 

اگه شوهرم میفهمید اصلا نمی‌زد براش 

ز

و خدایی که به شدت کافییییست.........