2777
2789
عنوان

بچم حرف نمیزنه خیلی نگرانم

184 بازدید | 15 پست

بچم یکسالو هفت ماهشه.حرف نمیزنه در حد سه تا چهار کلمه میگه فقط. مثلا به موز  میگه مو، به آب میگه ما، به پستونک میگه به به . وقتی در خونه زنگ میزنن میگه کیه کیه در همین حد.کلمه جدیدم هرچی باهاش تمرین میکنم یاد نمیگیره. خیلی نگرانم مامان بابام میگن ببرش دکتر چیکارکنم 

ماهی خانوممم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این مورد توی هر بچه ای متفاوته. اینکه حرف میزنه حتی کم نشون میده که مشکلی در صحبت نداره. بیشتر باهاش تمرین کن کلمات آسون بهش یاد بده فک نمیکنم مشکل خاصی باشه اگه فکر کردی خدایی نکرده مشکل یادگیری یا .... داره ببرش دکتر. ولی نگران نباش احتمالا چیز خاصی نیست

بچه ها با هم فرق میکنن بچه ها ی من دوسالو سه ماهگی یه دفعه  همه چی می گفتن ولی اون موقع خواهر شوهرم با بچه خودش که دختر بود مقایسه می کرد

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷