بچم یکسالو هفت ماهشه.حرف نمیزنه در حد سه تا چهار کلمه میگه فقط. مثلا به موز میگه مو، به آب میگه ما، به پستونک میگه به به . وقتی در خونه زنگ میزنن میگه کیه کیه در همین حد.کلمه جدیدم هرچی باهاش تمرین میکنم یاد نمیگیره. خیلی نگرانم مامان بابام میگن ببرش دکتر چیکارکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای معلومه که نباید نگران باشی. بچه ها یکباره به حرف می افتن. الانم داره کلمه میگه دیگه. کم کم یاد میگیره به هم وصلشون کنه. تا چند ماه دیگه کامل جمله میگه.
خب این مورد توی هر بچه ای متفاوته. اینکه حرف میزنه حتی کم نشون میده که مشکلی در صحبت نداره. بیشتر باهاش تمرین کن کلمات آسون بهش یاد بده فک نمیکنم مشکل خاصی باشه اگه فکر کردی خدایی نکرده مشکل یادگیری یا .... داره ببرش دکتر. ولی نگران نباش احتمالا چیز خاصی نیست