2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر سابق فراموش میشه؟؟

554 بازدید | 44 پست

یا همش درحال مقایسس ادم و ب یادشه؟؟؟

من ی سال عقد بودم و ب شدت احساسیم و‌چون اولین تحربه با شخص‌مذکر‌بود خیلی‌ب‌فکرشم و رفتارای خوبش‌تو ذهنمن🥲

همش ترس‌و‌نگرانی از اینده دارم شخص‌بدتر سر راهم‌قرار نگیره

کلا میترسم...

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

هیچکس فراموش نمیشه..فقط به مرور زمان کمرنگ میشن.

بستگی به ازدواج دومت داره..

اگه خوب باشه که یاد اوّلی نمیفتی.

از باب مقایسه بخوایم بگیم..اگه شوهر دوم خیلی بهتر از اوّلی باشه ، تأثیرات مثبتی داره.اگه برعکس باشه زندگیتون خراب میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس فراموش نمیشه..فقط به مرور زمان کمرنگ میشن. بستگی به زندگی دومت داره.. اگه خوب باشه که یاد او ...

اون از لحاظ اخلاق‌خوب بود محبت میکرد مهربون بود دوسم‌داشت

اما

از قبل عقد تو سایت شرط بندی بود خب هی بدهی میاره بالا

دوروز بعد عقد من میفهمم ک دوساله تو این کار بوده و اینا نگفتن بحثمون میشه میره خونشون ازون طرفم با خانواده بحث میشه و خوذکشی میکنه..خب من هی گفتمش بکش بیرون از سایت و تمو‌م کن تعهدی گرفتیم باز رف

ی بارم‌توهم زده بود و فک کنم مواد کشیده بود وکلی بحث ک دیگ گذشتش گف ک قبلن اعتیاد ب مواد داشته،و االانم دارو افسردگی و بیش فعالی میخوره ک من نمیدونستم  اما میدیدم خیلی خسته میشد اما نمیگف بخاطر داروهاس...و خیلی ناراحت ک‌چرا نگفتین بهم  تا اومدم اینا هضم کنم دوباره پول‌کذاشت تو سایت ک همه چی بهم خورد و گفتم اعتمادی نیس دیگ میترسم از ادامه زندگی

هیچکس فراموش نمیشه..فقط به مرور زمان کمرنگ میشن. بستگی به ازدواج دومت داره.. اگه خوب باشه که یاد ا ...

الان فقط نگرانم اخلاقای‌اونو کسی نداشته باشه‌و اینقد محبت نکنه بهم🥲

این مردِ زندگی نیست..😬 نمی تونه خوشبختت کنه.

حتی خونشم فروخت

مشاورا هم همینو بهم گفتن

اما همش میگم نکنه بعدا پشیمون شم بگم اخلاقش‌خوب بود کاش میساختم🥲

اون از لحاظ اخلاق‌خوب بود محبت میکرد مهربون بود دوسم‌داشت اما از قبل عقد تو سایت شرط بندی بود خب ه ...

واقعا به همچین آدمی هنوز فکر میکنی 

دختر لیاقتت خیلی بیشتر از ایناست ، به هر چی فکر کنی جذبش میکنی به بهترین فکر کن که نصیبت بشه 

حتی خونشم فروخت مشاورا هم همینو بهم گفتن اما همش میگم نکنه بعدا پشیمون شم بگم اخلاقش‌خوب بود کاش م ...

این اخلاق اصلا خوب نیست 

محبت کردن و قربون صدقه رفتن رو همه مردا توش استادن ،اخلاق خوب یعنی مرد زندگی بودن ، زندگی جمع کن باشه ،نه که دنبال شرط بندی بیوفته ، پس اخلاقش صفر بوده

واقعا به همچین آدمی هنوز فکر میکنی  دختر لیاقتت خیلی بیشتر از ایناست ، به هر چی فکر کنی جذبش م ...

اخه ادم اینقد همه چی میفهمه میگم شاید باید میموندم

اما خب واقعا تسمه‌پاره کردم اینقد همه چی یهو انفاق افتادم و اعتماد بهش نداشتم😞

این اخلاق اصلا خوب نیست  محبت کردن و قربون صدقه رفتن رو همه مردا توش استادن ،اخلاق خوب یعنی مر ...

میگم تاپیک شمارو خوندم

شما شوهرت از همون اول اخلاقش‌بد بود ؟؟؟

ینی ی نشونه میدی؟؟

اخه میترسم ی نفر خودش خوب نشون بده اما ی جور دیگ باشه براهمین پرسیدم

اخه ادم اینقد همه چی میفهمه میگم شاید باید میموندم اما خب واقعا تسمه‌پاره کردم اینقد همه چی یهو انف ...

همه چی میفهمه که میره سمت مواد ، و شرط بندی و خودکشی ، از کجا معلوم دو روز دیگه تو رو سر بدهی نفروشه