2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر سابق فراموش میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی میفهمه که میره سمت مواد ، و شرط بندی و خودکشی ، از کجا معلوم دو روز دیگه تو رو سر بدهی نفروشه

وای نه خیلی دوسم داش دلش پاک بود اما نمیدونم چرا سمت این چیزا بود...حتی حساباش بسته بودیم کارت دست من بود اما بار اخر پول دادم بهش برای انجام ی کاری فهمیدم بعد سه ماه دوباره گذاشته تو سایت

واقعا بهم‌ریختم😞

امیدوارم اعتماد هیچکس تو زندگس خراب نشه

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
یه کمی زود جوش بود ولی زیاد برام مهم نبود که همون زیاد شد  مردا بدتر میشن که بهتر نمیشن

اخه ی‌جور ک میگی همه فامیلا میدونن و اینا انگار شدتش زیاده...

واقعا نمیدونه ادم زندگی چی براش برداشته😞

وای نه خیلی دوسم داش دلش پاک بود اما نمیدونم چرا سمت این چیزا بود...حتی حساباش بسته بودیم کارت ...

زندگی همینه آدم ها تغییر می کنن  خودت رو قوی کن دختر و روی رشد فردی خودت کار کن تا یه آدمی مثل خودت جذبت بشه ، عجله برای ازدواج مجدد نداشته باش ، چون قطعا الان درست انتخاب نمی کنی

زندگی همینه آدم ها تغییر می کنن  خودت رو قوی کن دختر و روی رشد فردی خودت کار کن تا یه آدمی مثل ...

اره الان ک اصلا نمیتونم ب ازدواج فکر کنم و نمیخام اما ی ترس و‌نکرانی درونمه ک دوباره یکی نیاد خودشو خوب نشون بده و خوب باشه و بعد عوض بشه🥲

داشتم اما با رفتاراش از چشمم افتاد. دلیلی نداره ادمی که اذیتم کرده رو دوست داشته باشم خریت محضه

افرین ب شخصیتت

کاش منم اینطور بودم

خیلی احساسیم 😞