2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر سابق فراموش میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 44 پست
اخه میگف هشت ساله ترک کردم فقط ی لغزش بوده ..

منم یه سال و خورده ای عقدم

اصلا اون آدمی که می‌گفت نبود همه میگن بهم جدا شو

میگن تو باکره ای اتفاقی نیفتاده که 

داد می نه. ....همش میگه ندارم...خانوادش دخالت میکنن همش

پشتمو خالی می‌کنه 

دودل شدم نمی‌دونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ الان دوران احساساته؟  اونم احساسیه نسبت تو؟نه

بله خیلی دوسم داره و خیلی التماسم کرد جدا نشم

اما من بنا ب اون دلایل ک‌گفتم جداشدم

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
منم یه سال و خورده ای عقدم اصلا اون آدمی که می‌گفت نبود همه میگن بهم جدا شو میگن تو باکره ای اتفاق ...

مشکلش چیه؟؟؟

اگ قابل درستش شدنه و همو دوست دارید جدا نشو

هم رفیق بازه هم کبوتر بازه هم اهل یه چیزی هست که نمیگه خانواده بدی داره خیلی بد جیگرم له کردن

اها فک‌ کردم فقط دخالت خانوادس مشکلت...

مشاور‌رفتی؟؟؟من خیلی‌مشاور رفتم خودمم دیگ اعتمادی نداشتم همه مشاورا هم گفتن جداشو

نمیدونم خوندی علتمو یا ن

به نظرم میشه فراموش کرد.البته بستگی به روحیه خودت و اینکه اون آدم چجوری بوده هم داره.

بعضی وقتا چنان برات سخت بوده  که در مورد بعضی جریانات دچار فراموشی میشی.و اگر کسی هم برات یادآوری کنه یادت نمیاد.من دچار این جریان شدم که خوبه خداروشکر.

با اینکه قصد ازدواج ندارم ولی بعضی نکات و سوال ها یه دفعه به ذهنم میاد و تو یه دفتر یادداشت میکنم که اگر یه زمانی خواستگاری راه دادم.ازش بپرسم که بدونم اگر مثل قبلیه.ردش کنم بره.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

به نظرم میشه فراموش کرد.البته بستگی به روحیه خودت و اینکه اون آدم چجوری بوده هم داره. بعضی وقتا چنا ...

مشکل من رفتاراش بود علت جدایمو گفتم اگ خونده باشی..

حرف زدنشو اخلاقش خوب بود و مهربون اما این رفتاراش عذابم میداد و همش ترسیدم برم توزندگی..

اللن میترسم از لحاظ اخلاقی با کسی مقایسش کنم و خیلی فکرای اینطوری

به نظرم میشه فراموش کرد.البته بستگی به روحیه خودت و اینکه اون آدم چجوری بوده هم داره. بعضی وقتا چنا ...

ی چیزایی و نمیشه فهمید مثن اعتیاد قبلیشو نمیدونستم اینکه ۶ماه کمپ بوده و‌تکر‌کرده و بعد از اون‌داروی افسردگی و کنترل میخوره چندساله نمیدونستم..

کاش طرفین صادق باشن باهم تا ب اینجاها نکشه

[QUOTE=332249849]مشکل من رفتاراش بود علت جدایمو گفتم اگ خونده باشی.. حرف زدنشو اخلاقش خوب بود و مهربون اما این رفتار ...[/QUOTE

خب شما که الان نمیخوایی مجدد ازدواج کنی.

باید یه مدت بگذره.خودت با خودت کنار بیایی.

و خاطرات قبلی کمرنگ بشه.

بعد اگر خواستی دوباره خواستگار راه بده.

اینم دوسه سال نیاز به زمان داره.(بستگی به روحیه فرد هم داره)

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

ی چیزایی و نمیشه فهمید مثن اعتیاد قبلیشو نمیدونستم اینکه ۶ماه کمپ بوده و‌تکر‌کرده و بعد از اون‌داروی ...

اره خب منم متوجه هستم چون خودم دچارش شدم.ولی بازم میگم شاید با توجه به تجربیاتم و طولانی کردن زمان شناخت بشه بیشترشو فهمید.

اها فک‌ کردم فقط دخالت خانوادس مشکلت... مشاور‌رفتی؟؟؟من خیلی‌مشاور رفتم خودمم دیگ اعتمادی نداشتم هم ...

من همه بهم میگن این شروع کرده بد دهنی احترام نمیزاره تمومش کن

اولین مردی بود که بهش اعتماد داشتم

آخه چطور تونست

[QUOTE=332249849]مشکل من رفتاراش بود علت جدایمو گفتم اگ خونده باشی.. حرف زدنشو اخلاقش خوب بود و مهرب ...

بله درسته

میشه بپرسم شما علت جداییت چی بود؟؟

من همه بهم میگن این شروع کرده بد دهنی احترام نمیزاره تمومش کن اولین مردی بود که بهش اعتماد داشتم آ ...

نمیدونم والا چی بگم بهت

بنظرم با‌دوسه مشاور حاذق‌مشورت کن

اون از لحاظ اخلاق‌خوب بود محبت میکرد مهربون بود دوسم‌داشت اما از قبل عقد تو سایت شرط بندی بود خب ه ...

خدا خیلی دوست داشته ک زود متوجه شدی 

هیچ تلاشی نکن و بهترین راه همون جدایی هست و بوده