2777
2789
عنوان

دو هفتس اصلا بهم توجه نمیکنه

560 بازدید | 34 پست

باهاش حرف زدم گفتم که ناراحت شدم از این رفتارت(که سرد شده بام و دلیلشو نگفت) بعد یه هفته از وقتی بش گفتم ناراحتم شب تا صبح پیام داد و گفت حالم بد بود ببخش منو توروخدا باز رفت تایه هفته گفتم دلیلشو بم بگو فقد میگه تماس میگیرم بات یعنی چی این رفتار هروقت پیامش میدم میگه تماس میگیرم بعد خودم ک زنگ میزنم میگه بعد خودم تماس میگیرم دیگه زنگ نمیزنه

چون دلش میخاد تنها باشه......اگه کتاب زنان ونوسی مردان مریخی رو خونده بودی این تاپیکو نمیزدی

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا وقتی یکیو دوست داشته باشن تو بدتریییین شرایط هم وقت میزارن براش.  این فقط داره غیر مستقیم بهت میفهمونه علاقه ب ادامه دادن نداره.  بنظر من بی خیالش شو و دیگه اصلاااا سراغشو نگیر مطمعن باش حودش کنجکاو میشه.  لازم نیس گله گذاری کنی فقط یهو دیگه خبری ازش نگیر تا فکرش مشغولت شه

کاربری دست دو نفره .....
بدرک غرور خودتو نشکن من شکستم دیگ نمیخام زنده بمونم

همچنین🚶

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
چون دلش میخاد تنها باشه......اگه کتاب زنان ونوسی مردان مریخی رو خونده بودی این تاپیکو نمیزدی

اخه خودش گفت هرچی شد بچه نشی بری بعد گذاشت رفت من واقعا حالم بده کاش دلیلشو بگه

مردا وقتی یکیو دوست داشته باشن تو بدتریییین شرایط هم وقت میزارن براش.  این فقط داره غیر مستقیم ...

🙂💔پس دیگه مطمئنم که بدرد دوست داشته شدن نمیخورم

من بهش اعتماد کردم متاسفم برای خودم... 

مردا وقتی یکیو دوست داشته باشن تو بدتریییین شرایط هم وقت میزارن براش.  این فقط داره غیر مستقیم ...

توروخدا یه راهکار بده که قبل رفتن بهم دلیلشو بگه من نمیتونم اینطوری