2777
2789
عنوان

دو هفتس اصلا بهم توجه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 34 پست

دقیقا مام خیییلی بهم نزدیک بودیم 

یهو سرد شد منم میزنگیدم میگف خودم زنگ میزنم کار دارم بعددا حرف میزنیم و...

و بعدش هیچی

اگ موقت اینطور باشه طبیعیه ممکنه مشکلی داشته باشه ولی دیه بیشتر از ی هفته ینی سرش گرم شده

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

توروخدا یه راهکار بده که قبل رفتن بهم دلیلشو بگه من نمیتونم اینطوری 

عزیزم بزور ک نمیشه از زبونش چیزی کشید.   ولی این کاری ک میگم رو بکن احتماللل زیاد برمیگرده و دلیلشم میگه ولی عجله نکن و صبر داشته باش.  

بدون اینکه کوچک ترین گله ای بکنی اعتراضی بکنی اخم و تخمی بکنی و .... فقط دیگه سراغشو نگیر ب هیچ وجه ن زنگ ن پیام ن مجازیشو چک کن.     حتی اگر هدفش هم جدایی باشه وقتی ببینه تو بهش توجه نداری ن ک عاشقت باشه ها نه ولی مردا ذاتشونه کنجکاو میشه میگه نگه چی کم داشتم ک دیگه بهم توجه نکرد و پیمو نگرفت ؟  شروع میکنه کم کم میاد طرفت ممکنه زنگ یا پیام بده بعد مدت حتی طولانی اون موقع تو بازم بی تفاوت باش ن بگو بخند باهاش ن گله و ناراحتی کن خیییلی عادی رفتار کن انگار ک چیزی نشده و اصلا بود و نبودشو حس نکردی و فرقی تو زندگیت نذاشته. مطمعن باش خودش ب حرف میاد 

ولی اگر  دیدی بعد مثلا دو روز سه روز اونم چیزی ب رو خودش نمیاره و داره باهات ارتباط میگیره همینطور اون موقع بگو راستش من راجب رابطمون تجدید نظر کردم چون نمیتونم سر ادمی ک بی دلیل رفت و برگشت حساب کنم و بهتره دیگه ارتبلطی نگیریم  ..‌‌.    اون موقع ببین چی میگه 

کاربری دست دو نفره .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مورد اینجوری دیدم دقیقا...برا دوستم بود

بعد از چند هفته ،رفیق پسره پیام داد که شرمنده پیام میدم ولی فلانی تورو نمیخواد دیگه.ب من گفته ک پیامت بدم تا دیگه بیخیال شی

دختره خیلی ناراحت بود ک پسره با مادرش حرف زده و جواب گرفته..حالا اینجوری زده زیرش

چند روز برا غرورش گریه کرد..بعد کاملا پسره رو از زندگیش پاک کرد

سه ماه بعد یه خواستگار خوب براش اومد..عقد کردن...پسره برگشت...گفت میخوامت..دختره گفت تار موی گندیده شوهرم نیستی..خط جدیدشو بلاک کرد

زندگیتون پر از عشق
بنظر تو منو نمیخواد دیگه؟  من ک به بابام گفتم جواب اینارو چی بدم 😭

ب خانوادت فعلا چیزی نگو     صبرر کن فقط توجهتو بزار رو خودت و ب اون زیاد فکر نکن خیلی هم منتظر نباش فک کنم نبوده و نمیاد زندگیتو کن ی مدت ببین چی میشه اخرش یا میاد و دلیل میاره یا نمیاد و ... 

کاربری دست دو نفره .....
اخه خودش گفت هرچی شد بچه نشی بری بعد گذاشت رفت من واقعا حالم بده کاش دلیلشو بگه

اون نذاشته بره ....فقط دلش میخاد تنها باشه اصلا بهش زنگ نزن .....این حالتش ممکنه تا یک ماه هم طول بکشه ......نگران نباش

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
دقیقا مام خیییلی بهم نزدیک بودیم  یهو سرد شد منم میزنگیدم میگف خودم زنگ میزنم کار دارم بعددا ح ...

بعدش اوکی شدین باهم؟؟ 

ولی فک نکنم همچین ادمی باسه ک بره با یکی دیگه 😕

اون نذاشته بره ....فقط دلش میخاد تنها باشه اصلا بهش زنگ نزن .....این حالتش ممکنه تا یک ماه هم طول بک ...

من ک فک کردم اگه تو حال بدییش پیشش باشم بهتره ینی بعدش مث قبل میشه؟  

بعدش اوکی شدین باهم؟؟  ولی فک نکنم همچین ادمی باسه ک بره با یکی دیگه 😕

ن ول کرد 

2 ماه سرد بود بعدم کلا رف

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

یه مورد اینجوری دیدم دقیقا...برا دوستم بود بعد از چند هفته ،رفیق پسره پیام داد که شرمنده پیام میدم ...

وای کاس اینجور نشه طاقتشو ندارم😔💔بخدا نمیتونم دیگه کاش خودش بهم دلیلشو میگفت

عزیزم بزور ک نمیشه از زبونش چیزی کشید.   ولی این کاری ک میگم رو بکن احتماللل زیاد برمیگرده و دل ...

🥺🥺🥺اصلا فک نمیکردم همچین ادمی باشه 

اره شما درست میگین من خودم همیشه نگرانش بودم برا این اینطور شده