2777
2789

تو رو خدا درست راهنماييم كنيد اگه با تجربه و عاقليد

من حدود يكسال هست كه سر يه ماجرايي با مادرشوهرم بحثم شد و از اون موقع با هم قهريم و نه تماسي داريم نه رفت و آمدي، البته شوهرم تنها باهاشون در ارتباطه و فقط من قطع رابطه ام و تو اين مدت بارها گفتن كه ديگه نميخواييم زنت رو ببينيم، خانواده ي خودم هم باهاشون ارتباط ندارن

الان شنيدم كه خاله ي جوان و مجرد شوهرم فوت كرده، و خونشون غوقا هست

من نميدونم الان بايد چيكار كنم،برم ؟ نرم؟ زنگ بزنم؟ مراسم و مسجد برم؟ خونه شون برم؟ يا اصلا هيچ كاري نكنم ؟ خانواده ام چي اونا بايد چيكار كنن؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم خودت برو 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

مسجد و مراسم هاشون برو حتما

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

بیچازه چرا فوت کرده

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

میتونی بری مسجد و فقط به صاحب عزا یه تسلیت بگی و بعدش برگردی خونتون

خانوادت هم یه تماسی بگیرن و تسلیت بگن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

فعلا خودتون با همسرت برید خونشون 

بهشون تسلیت بگید

داغدارن ادب حکم میکنه برید

برای مراسم هاشون توی مسجد و خونه هم حتما شرکت کنید ۱دفعه خانوادتون بیان کافیه

بعدش دوباره سرسنگین بشید

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃