2777
2789
عنوان

بیاین ببینین دوستم بدون مقدمه چه پیامایی بهم داده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 41 پست

بگو بعد تراپی رفتنت باید مغز سمیتو کنار بزاری ن منو🤣

ی کلام بگو موفق باشی و خداحافظ همین

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیفهمم چرا اینطوری کرد؟چرا واسه ی دوستی چندیییین ساله خودش تنها تصمیم گرفت تمومش کنه؟پس من چی؟

کسی ک انقد زود با یه جلسه رفتن پیش تراپیست مودش عوض میشه همون تو رفاقت نباشی بهتره

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

منو یاد دوست خرم انداخت 

چند سال رفاقت رو گذاشت کنار و یهو رفت 

با دلایلی که توضیح هم نداد 🙂🙂🙂🙂

یه اکیپ رو پاشوند از هم 

چقدر هم حرفاش مثل دوست تو بود 

میخوام تغییر کنم فلان کنم 😒

ایکاش انقد انرژی نمیذاشتم واسه این دوستی

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
نمیدونم سخته🥲

درکت میکنم ولی به درک کم کم یادت میره

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

دختره حس منو داره

البته قبلا 

مطمئن ام مشاور بهش گفته از آدمایی ک حس منفی بهت میدن و باعث ناراحتیت میشن اینا ازشون فاصله بگیر

یا ابن ک با آدم های جدید در ارتباط باش

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
خیلی حالمو گرفت ، داره گریم میگیره

یکم گریه کن بعدشم به کفشت بگیر

دختره حس منو داره البته قبلا  مطمئن ام مشاور بهش گفته از آدمایی ک حس منفی بهت میدن و باعث ...

اخه من همیشه توی سختی هاش کنارش بودم ، همیشه سعی کردم کمکش کنم درکش کنم توی روزای خوب و بدش همراهش بودم ، اگه این ادم منفی ای ک میگی من بودم الان واسم سوال نبود که چرا تمومش کرد