2777
2789
عنوان

بیاین ببینین دوستم بدون مقدمه چه پیامایی بهم داده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 41 پست
منو یاد دوست خرم انداخت  چند سال رفاقت رو گذاشت کنار و یهو رفت  با دلایلی که توضیح هم ند ...

خیلی بده😓😞خیلی حس بدی دارم ، الان نشستم همه رفتارامو مرور میکنم ببینم کجاشون بد بوده ولی ب هیچ نتیجه ای نرسیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده😓😞خیلی حس بدی دارم ، الان نشستم همه رفتارامو مرور میکنم ببینم کجاشون بد بوده ولی ب هیچ نتی ...

منم همینطور

هی میگفتم یعنی چی شده 

ما که خوب بودیم با هم 

چرا یهو اینجوری کرد 

و بعد حرص میخورم ولی الان دیگه بیخیال شدم 

همون بهتر که انسان های بی‌شعور از زندگی آدم حذف بشن 

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
بگو بعد تراپی رفتنت باید مغز سمیتو کنار بزاری ن منو🤣 ی کلام بگو موفق باشی و خداحافظ همین

مگه تراپیست چیه ک باعث میشه اینقدر جوگیر بشه😓یادمه چندسال پیش باهام دعوا کرد و خیلی فوش ها و حرفای بدی بهم زد ولی حتی یبارم ب روش نیوردم ولی اون بخاطر هیچی تمومش کرد

منم همینطور هی میگفتم یعنی چی شده  ما که خوب بودیم با هم  چرا یهو اینجوری کرد  و ...

منم باید فراموش کنم و بیخیال بشم اما با شناختی که از خودم دارم میدونم خیلی طول می‌کشه ، چندتا پیام داد و رفت اما تا مدتها ذهنمو درگیر خودش کرد

منم باید فراموش کنم و بیخیال بشم اما با شناختی که از خودم دارم میدونم خیلی طول می‌کشه ، چندتا پیام د ...

منم با اینکه ۹ ماه گذشته همچنان یادش میفتم 

نمیشه به این زودی فراموش کرد

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
منم با اینکه ۹ ماه گذشته همچنان یادش میفتم  نمیشه به این زودی فراموش کرد

درسته 🥲هعی چی بگم ، هرجا هستن خوش باشن ، امیدوارم با حذف ما از زندگیاشون تغییری ک مدنظرشونه ب دست بیاد:)

اخه من همیشه توی سختی هاش کنارش بودم ، همیشه سعی کردم کمکش کنم درکش کنم توی روزای خوب و بدش همراهش ب ...

شاید مشاور بهش چنی پیشنهادی داده ک قطع رابطه کنه

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
درسته 🥲هعی چی بگم ، هرجا هستن خوش باشن ، امیدوارم با حذف ما از زندگیاشون تغییری ک مدنظرشونه ب دست ب ...

منم امیدوارم زندگیشون به خوبی پیش بره 

چی بگم ، نمیدونم الان هزارتا سوال تو ذهنمه

میفهمم تورو ولی دیگه فاقد اهمیت باشه برات انقد از اینا میان و میرن 

عیده بابا شاد باش این لحظه هارو از دست نده

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩