2777
2789
عنوان

موهام عین کاه خشکه همش😑😤🤯

2458 بازدید | 45 پست

آقا من هر نوع محلول و سرم و ماسک مویی که فکرشو بکنید به موهام زدم ولی عین کاه خشکه خشکه و هی موخوره میزنه.🥲

همش به هم گره میخوره بد حالت وایمیسه.

از شانس بدم موهام حالت داره زود میشه عین لونه کبوتر!

نمیدونم چیکار کنم دیگه خیلی درمونده شدم.

همش موهام از وسط فرق باز میکنه.

گفتم برم از ته ته بزنم ولی حیفم میاد تازه رسیده به کمرم...

سرم دوفاز مو حاوی روغن آرگان، کرم رنگه موهاتو نرم میکنه گلم امتحان کن

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب زیاد بخور 

موهاتو با آب سرد بشور 

بشین موهاتو بشور 

با سشوار خشک نکن با حوله خشک نکن ک بهش فشار بیاد 

زیاد شامپو به موهات نزن 

از عطاری ی روغن بگیر ک موهاتو آب رسانی کنه 

منم اینجوری بود الان هرسال طلاتراپی انجام میدم و بعد سشوار کشیدن موهام از روغن آرگان استفاده میکنم خیلی بهتر شده

زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂

یه ساعت قبل حموم موهاتو با روغن زیتون یا نارگیل چرب کن رو سرت پلاستیک بکش ،خیلی تاثیر داره

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
آب زیاد بخور  موهاتو با آب سرد بشور  بشین موهاتو بشور  با سشوار خشک نکن با حوله خش ...

بخدا نه اتو میکشم نه سشوار،آخر حمومم با آب سرد دوش میگیرم😭

روغن خاصی میشناسی که خیلی مورو چرب نکنه؟

نارگیل خوبه ولی خیلی سنگینه

ممنونم از کمکت،قیمتش حدودی چقدره؟

من خودم امروز خریدم ۹۰ عزیزم زیاد گرون نیس،نهایت ۱۱۰،۱۲۰

منم اینطوریم بعد حمام به ساقه موهام روغن نارگیل میزنم. از اون موقع که میزنم موهام خیلی کمتر موخوره م ...

من میزدم ولی حس کردم سنگین میشه،همش حس میکردم موهام چربه یا رو بالش میخوابیدم حس میکردم الان پس میده.

کم میزدما ولی خیلی سنگینه روغنش