2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی  ترم دوم دانشگاهی میخوای اینا رو بخونی؟ اینا منابع آزمون وکالتن

اره والا یکی از پسرا از مهر شروع کرده الان ترم دومه میگه مدنی ۵رو هم‌خوندم داره اینارو میخونه😕

اره والا یکی از پسرا از مهر شروع کرده الان ترم دومه میگه مدنی ۵رو هم‌خوندم داره اینارو میخونه😕

حقوق کلا اصطلاحات حقوقی داره تا سر کلاس آموزش داده نشی ک متوجه  مطالبش نمیشی

حالا مدنی۵درمورد حقوق خانواده س راحته در مورد ازدواج وطلاق  ومهریه س زیادوسخت نیس.

۸تامدنی داره دوره کارشناسی، ک اصطلاحات حقوقیشون زیاده.

این کتابام زمانی خواندش راحته ک فارغ التحصیل شده باشی و برا وکالت سردفتری یاقضاوت شرکت کنی 

وگرنه ترم۲ آلان تقریبا هیچی از حقوق بلدنیس ک بیاد این کتابای سنگین دو بخونه

داره پُز میده و لاف میزنه😁

حقوق کلا اصطلاحات حقوقی داره تا سر کلاس آموزش داده نشی ک متوجه  مطالبش نمیشی حالا مدنی۵د ...

جدی😂😂😂البته ک خیلی آدم لاف زنی هست 

ولی خبسرکلاس مشخصه از ما جلوتره با توجه به پاسخگوییش و استاد بهش میگه تو اثلا هیچی نگو تا بقبه یاد بگیرن فیلم اموزشی میبینه انگار