2777
2789
عنوان

واسه عید چی خریدین

233 بازدید | 25 پست

من میخام ی کت کرمی با آبی بخرم 

کفشم صندل میخرم 

شالم کرمی میخام بخرم 

همینا اگه خدا بخاد 😂😂 

کیفم از قبل خریدم 

کـاربری دس‍ـت دونـفره   پـلپـلاسی یعنی پـرسـتو 🐦

بنام خدا از دم هرچی خریدم سیاه گرفتم عذا داریم😑😑😑😑مبارک اسی جان

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا مانتو پیراهن

دوتاکیف

شال

لباس زیر 

لباس خونه

لوازم ارایش

جوراب گیره سر همه چی همه چی خریدم ریز تادرشت😂😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

من هنوز نخریدم 😂  احتمالا سفارش بدم

سفارش ک بدی دستت نمیرسه قبل عید

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

ی مانتو روسری کفش ...برا پسرم هم ی سه تیکه ی بلوز شلوار ی کفش خیلی گرونی بود وگرنه بیشتر خرید میکردم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خدا صبرتون بده چ نصبتی داشت با شما

۶ نفر از برج ۱۱ تا الان مردن . دیگه میشینیم شبا گوشیا زنگ میخورن میگم بیا یکی دیگه ام لابد مرد 🤣🤣🤣

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
 ۶ نفر از برج ۱۱ تا الان مردن . دیگه میشینیم شبا گوشیا زنگ میخورن میگم بیا یکی دیگه ام لابد مرد ...

خیلی ادما امسال فوت شد فوتی زیاد بود

یکیش پدر شوهرم یکیش بچه ۵ سالم

بیرونم همش بنر فوتی میبینم دور از جون شما و ما

خیلی ادما امسال فوت شد فوتی زیاد بود یکیش پدر شوهرم یکیش بچه ۵ سالم بیرونم همش بنر فوتی میبینم دور ...

مرگ بچه خیلی سخته خدا کمکت گنه خاهرم.