2777
2789
عنوان

واسه عید چی خریدین

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 25 پست
ممنون دعا کن برام غم نبینی گلم😘🌺

چشم. یکی داریم تو فامیل بچه سرش روز عاشورا میمونه لای دیوار و پشت نیسان .بچه ۵ ساله بود مادرش حامله بود انقدر مشت به شکم خودش میزنه بچه تو شکمش هم میکشه . اسمش ابوالفضل بود مادرش الان فش امام و خدا میده. واقعا خیلی سخته

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم. یکی داریم تو فامیل بچه سرش روز عاشورا میمونه لای دیوار و پشت نیسان .بچه ۵ ساله بود مادرش حامله ...

بچش فوت شد ۵ ساله؟

اسم پسر منم ابوالفضل بود

من دیدم هر کی اسمش ابوالفضله فوت میشه

بچش فوت شد ۵ ساله؟ اسم پسر منم ابوالفضل بود من دیدم هر کی اسمش ابوالفضله فوت میشه

اره پنج ساله بود اسمش هم ابوالفضل 

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
من که موهام سفید شده از غصه بچم خیلی سخته چند وقت از فوت بچش میگذره؟ دوباره نمیخواد باردار بشه؟

روز عاشورا فوت کرد . نه دیونه شد طلاق گرفته  خیلی پیر سده

حقم داره خدا کمکش کنه انشاالله

بچه شما چرا فوت کرده

بچه شما چرا فوت کرده

بچه من حرف نمیزد راه نمیرفت ولی باهوش بود

وقتی حامله بودم ترسیدم بچم مغزش خونریزی کرد

فکر کنم بخاطر اون اتفاق حرف نمیزد مشکل پیدا کرده بود میخواستم ببرمش خارج درمان کنم نموند دیگه رفت

شوهرم کرونا گرفت اونم هی می امد پیشش ازش ویروس گرفت عفونت خون گرفت دوبار بالا اورد دیدم نفس نمیکشه 

اصلا مهلت نداد ببرمش بیمارستان تا رفتم لباس بیارم ببرمش دیگه تموم کرده بود

بردم بیمارستان برگشت قلبش میزد ولی دکترا گفتن بزارید بره راحت شه چون زنده بمونه مغزش دیگه کار نمیکنه

خیلی سخت گذشت برام و الانم خوب نیستم

بچه من حرف نمیزد راه نمیرفت ولی باهوش بود وقتی حامله بودم ترسیدم بچم مغزش خونریزی کرد فکر کنم بخاط ...

یاخدا  خدا صبرت بده