2777
2789
عنوان

صاحب خونه اذیتمون میکنه

2320 بازدید | 82 پست

سلام بچه ها ما ۳ ماه اومدیم یه خونه که طبقه بالای صاحب خونه هستیم از روز اول گیرای الکی میداد من چند روز نبودم شهرستان بودم شوهرم برادرشوهرمو اورده بود باهم میرفتن سرکار اینم بگم که دل خوشی از برادرشوهرم ندارم ولی کلا ادم بی سروصدایی هستیم اونم صدا در نمیاد ازش امروز صابخونم بهم میگه نزدیک ده روز نبودی شوهرت مهمون آورده به بنگاه زنگ زدیم هر روز که مهمون بیارید از پول پیش کم میکنیم خانمه خیلی وسواسی اگه میدونستم واسه تمیزی انقد حساس نمیومدم خدا خاله شوهرمو لعنت کنه که موقعی نبودم پیش مادرم بودم مریض بود با شوهرم این خونه رو رفته گرفته شوهرم هم بدون مشورت من اینجا رو گرفته الان فقط عصاب خوردیاش برای من شده هر روز از دست حرفای صابخونه گریه میکنم هر روز به یه چیز گیر میده

🌺هر آن که جانب اهل خدا نگه داردخدایش در همه حال از بلا نگه دارد🌺

وااا چیکار دارن مهمون دارین یا ندارین به اونا چه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبار بهش بگو وسواس داشتی چرا اجاره دادی برو وسواستو درمان کن تا سر سال هم بهم چیزی نگو سر سال تخلیه میکنم وسواس خیلی خطرناکه هرروز بدتر میشه و گیراش بیشتر میشه طبق قانون هم نمیتونه از پول رهن کم کنه

برین بنگاه اطلاع بدین .خودم یکسال خونه عبورمشترک باصاحبخونه گرفتم برای هفت پشتم بسه کلی اذیتم کردواسه همون یادربست میگیرم یااپارتمان اصلاباصاحبخونه یجادیگه نمیشینم

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
این چه مدلشه بخاطر مهمون از پیش کم میکنه

بخدا نمیدونم چیکار کنم از دستش تازه شوهرم گفته شما گفتین بیشتر از دونفر نباشین خانمم نیست که خونه برادرم هست گفته نه خانمت نباشه مگه باید کسی دیگه رو بیاری ما فقط به شما اجاره دادیم😭😭😭😭😭دارم روانی میشم از کارش راه پله رو چندتا تیکه فرش انداخته میگه به شوهرت بگو از سرکار میاد با جوراب راه نرو جوراباشو دربیاره رو فرشا

کار به صاحبخونه ندارم ، اما خداییش مردمو الکی لعنت نکن. اون بنده خدا اومد مثلا کمک کنه رفت برات خونه دید، کف دستشو بو نکرده بود صاحبخانه ات وسواسیه، شوهرت باید حواسش جمع بود در مورد مهمون ، در کل صاحبخونه ات مشکل داره ، با شوهر و خاله اش چرا دعوا داری ،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خدا همه مستاجرا رو نجات بده.صاحبخونه ها دوتااتاق دادن کلی پول بابتش گرفتن فکرمیکنن خدای مستاجرشدن

خدا 🥲

بگو اونوقت منم شکایت میکنم،ب بنگاهی هم شکایت رو بگین

بنگاه آشنای صاحب خونست خودشون زودتر گفتن اونم تاییدشون کرد

بخدا نمیدونم چیکار کنم از دستش تازه شوهرم گفته شما گفتین بیشتر از دونفر نباشین خانمم نیست که خونه بر ...

کاش عوض کنید خونرو ادم عصبی میشه تو اون خونه

اونارو خونه رو هرجوری تحویل دادن اخر سالم همونجوری تحویل میگیرن دیگه نبابد دخالت کنن.....مهمانی هم که باعث آزاد واذیت نیست حق ندارن چیزی بگن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
یبار بهش بگو وسواس داشتی چرا اجاره دادی برو وسواستو درمان کن تا سر سال هم بهم چیزی نگو سر سال تخلیه ...

این پولو با بدبختی جمع کردم از خورد و خوراکم از تفریحم از لباسام زدم جمع کردم شوهرم خیلی زود عصبی میشه دوست ندارم هی بهش بگم بره دعوا کنه به نظرت خودم تنهایی برم بنگاه؟

کار به صاحبخونه ندارم ، اما خداییش مردمو الکی لعنت نکن. اون بنده خدا اومد مثلا کمک کنه رفت برات خونه ...

خونه قبلیم با صابخونه بود خود خالش تاکید میکرد دیگه با صابخونه نگیرید خیلی اذیت شدم عزیزم از چیزی خبر نداری نگو حداقل خالش کلا تو زندگی من بود دید چه عذابی کشیدم شوهرم بهم خبر نداد که خونه گرفته بعد خاله شو برده دیده به نظرت اون تو خونه زندگی میکنه یا من میتونست بگه زنگ بزن نظر خانم تو بپرس تو بودی نمیگفتی چرا نظر خانمتو نمیپرسی اونا یه کاری کردن اصلا شوهرم به من بها نمیده تو که خبر نداری پس لطفا نمک زخم نشو