2777
2789

همه همین هستن

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من که بد کردم بیابان بود و تابستان و اب سرد و استسقا.                                                                                 سرباز نبودیم کاش سربار هم نباشیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط دیدن روی ماههه بهرام افشاری منو خوشحال میکنه الهی فدای اون قدش بشم که اندازه جوجوعه

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

چطوری ب اخرتت فکر کنی ببینی چی داری

کار نیک.انجام بدی و سعی کنی ادمی باشی که خدا دوستش داره

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

همش میگم کاش وجود نداشتم

چرا اهدافت برات بی ارزش شده

منم یه مدت اینجوری شدم

الان دوباره شروع کردم. دفتر بولت ژورنال باز کردم. اهدافم رو دوباره نوشتم. برنامه ریزی کردم. خیلی بهتر شدم

همش میگم کاش وجود نداشتم

خخ شاید باورت نشه منم

به حرص ار شربتی خوردم مگیر از من که بد کردم بیابان بود و تابستان و اب سرد و استسقا.                                                                                 سرباز نبودیم کاش سربار هم نباشیم