شاہڪارخلقتـ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 9569 عنوان بین الطلوعینه 79 بازدید | 4 پست دوستان عزیزلطفابانفس های پاکتون تواین لحظه ی معنوی وپربرکت بازبون روزه ازته قلبتون دعام کنیدخدامعجزه کنه برام ومشکلم فوری حل بشه بحق ماه رمضون یه صلوات برام بفرستیدلطفاالهی خیرببینید الگونگیر...الگوباش... امروز | 05:39 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۶۷آشفته67 عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 4704 تروخدا برای وصال آشفته و بهرام افشاری دعا کنیدخواهش میکنم ازتون تروخدا چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍
مهراهستم عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2532 برای منم دعا میکنید؟🌺 اکانت دست سه نفره🥴😂 اگه سوال حس ششمی دارید قبلش بگید با مهرا کار دارید🥴🌺
بانو_خوشخنده عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14431 بچه ها دعا کنید من ازدواج خوبی کنم ، کربلا ام برم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
73fatemeh عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 5311 عزیزم ان شاءالله مشکلتون حل میشه عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤