2777
2789

به نظرتون خوب کاری کردین که ازدواج کردین یا اگر نکرده بودین بهتر بود؟ لطفا مجرد یا متاهل بودن و سنتون را هم بگین و این که چند ساله ازدواج کردین؟

با شخص مناسب خودتون ازدواج کردن بهتره.

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج خوب صدبرابر از مجردی بهتره ازدواج بد صد برابر از مجردی بدتره. 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

من دوست داشتم ازدواج کنم 

اما به وقتش یعنی زمانی که فرد مناسب رو دیده باشم،مستقل باشم،سرمایه و پس انداز داشته باشم،تجربه جنس مخالف کرده باشم،خوشی هامم سرجای خودش بوده باشه و اماده زندگی مشترک باشم 

تو سن پایین دوست نداشتم خانوادمم مخالف بودن قبل از استقلال شخصی ازدواح کنم 

پدرم همیشه بهم میگفت زمانی ازدواج کن که بدونی به هر دلیلی اگر خواستی جدا بشی به حدی پشتت به خودت گرم هست که لازم نیست از روی اجبار بمونی 

۳۰ سالم هست و دوساله ازدواح کردم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بنظر من ازدواج نکردن از ازدواج بد بهتره 

الانم همه میان میگن نکن ته دل ادمو خالی میکنن ،قرار نیست ازدواج همه بد باشه

باخودت کناربیا و معیاراتو انتخاب کن

اصلا ب این فک نکن طرفو بعد ازدواج بتونی تغییر بدی ک محاله به این فک کن دوسه درجه بدتر بشه تحمل داری؟

اصلا به این فک نکن که من با این ازدواج میکنم خانوادشو چیکار دارم بخوای نخوای ژن اونارو داره بین اونا بزرگ شده پس آینه ای از اوناست

حتما به رفتار طرف با پدرمادرش و غریبه ها دقت کن ک بعد ها همون رفتارو با تو خواهد داشت 

و اینکه پشتوانه ای داشته باش

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

من دوست داشتم ازدواج کنم  اما به وقتش یعنی زمانی که فرد مناسب رو دیده باشم،مستقل باشم،سرمایه و ...

منظورت از تجربه جنس مخالف چیه

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)