2777
2789
عنوان

به نظرتون ازدواج کردن بهتره یا ازدواج نکردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 26 پست

۱۰ ماهه نامزدم(عقدم)

۲۴ سالمه

بله راضیم

بستگی داره به چیزای مختلف یکیش آدمی که انتخاب کردی دومی مشکلاتی که تو زندگی پیش میاد و عادیه و بستگی داره به صبور بودن و جا نزدنت

میدونی منظورم چیه یسری مشکلا عادیه مثلا اینکه تو یسری مسئولیت بهت اضافه میشه ممکنه خسته بشی اذیت بشی یا اینکه دوتا آدمین با دوتا عقیده متفاوت ممکنه یجاهایی حرفاتون باهم نخونه دلخوری پیش بیاد که عادیه ولی در نهایت به صبور بودن و قدرت شما تو حله مشکل برمیگرده  که اگه داشته باشین خیلی راحت حلش میکنین

منظورت از تجربه جنس مخالف چیه

ارتباط با جنس مخالف حالا به هر شکلی 

رفاقت گونه 

رابطه عاطفی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفاقت خوبه ولی رابطه عاطفی نه

نظرت محترمه 

موافق نیستم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که ازدواج کردین از زمان مجردیتون راضی تر هستین؟

الان هم خیلی خوبه 

هیچی تغییر نکرده فقط احساس مسئولیت بالاتری دارم و یک همراه در کنارم هست 

هر دو زمان برام خوب بودن 

مجردی باید تنها تر به مشکلاتم میرسیدم 

الان میدونم یک نفر هست 

بستگی داره آدم درست رو انتخاب کرده باشی یا نه من که راضیم نمیشه که تا آخر عمر مجرد بمونم بالاخره میل و نیازی هست که خدا تو وجود ما قرار داده ... 

ولی ازدواج نکردن به قول دوستان از ازدواج کردن با آدم نادرست به مراتب خیلی خیلی بهتره 

افرین...این حرف حسابه...شما مجردین یا متاهل؟ اگر متاهلین راضی هستین؟

عزیزم من ۳۶ سالمه ۱۲ ساله ازدواج کردم. از ازدواجم کاملا راضی هستم . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .