2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 72 پست

دوستان چرا انقد جبهه میگیرید اولا این خانم کاملا با حجاب بودن ... دوما تو خیابون همه آدم ها ایشونو میبینن فکر کنید تو خیابون دیدینش ... چه فرقی می‌کنه آخه 

اگه عکس بدی بود و بد حجاب بود ممکن بود سو استفاده بشه کی از عکس پرسنلی سو استفاده می‌کنه 😑 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا مشکلی نیست ، فقط بنظرت الان امنه؟ اخه قبلا شنیدم مرد هم تو این سایت هست سواستفاده میکنن

نمیخوام استرس بدم بهتون

ولی ۱۰ساله توسایتم

چند نفر که معلوم نیس خانم یا آقا هستن همدست هستن وبا کاربری به اسم وقیح عکس رو برمیدارن وپخش میکنن تو اینستا

اصلا تابحال جرات نکردم عکس بزارم

شما اولین بارتونه ان شاءالله دیگه تکرار نکنی

چون آبروی عروس خانم میره اونموقع

حواست باشه دیگه

اگه کسی دوباره درخواست کرد عکسو نزار دیگه لطفا

حالا بیچاره رو نترسون هیچ اتفاقی نمی افته انقدر عکس هست که بیکارن مال ما رو بردارن 

کسی که نگران عکسشه باید واقعیت رو به‌ گفت. 

نترسوندمش. 

بعد شما انگار جدیدی، اینجا قبلا زیاد عکس میزاشتن یکی همه رو سیو کرده بود پخش کرده بود 

همه همه به.... خوری رسیده بودن 

عکست که اومد تو نت دیگه شخصی نیست همین 

کسی که نگران عکسشه باید واقعیت رو به‌ گفت.  نترسوندمش.  بعد شما انگار جدیدی، اینجا قبلا ...

منم عکسمو گذاشتم ولی خب خیلی پوشیده بود یه کلاه کاپشن انداخته بودم گره زده بودم 

کاری نمیتونن با عکسم کنن که 

من حساسم به این موضوع یه بار این بلا رو سرم آورد یکی نترسون منو لطفا🥲

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
کسی که نگران عکسشه باید واقعیت رو به‌ گفت.  نترسوندمش.  بعد شما انگار جدیدی، اینجا قبلا ...

اخه عکسش پرسنلی بود دیگه ، به چه دردی میخوره به عکاسی و مدرسه و اموزشگاه  هم این عکسو میدن همه راحت 

منم عکسمو گذاشتم ولی خب خیلی پوشیده بود یه کلاه کاپشن انداخته بودم گره زده بودم  کاری نمیتونن ...

هم میگی کاری نمیتونن هم میگی حساسی

خب همون حساسی نباید بزاری، مگه قرار چیکار کنم که بگی کاری کردن.

همین که دوست نداری عمومی شه دست همه بیفته و عمومی میشه یکو ناراحت میشی يعني کارو کردن

من خودم عکسم برام مهمه عمومی نشه بخاطر همین نمیزارم راحتم 

هم میگی کاری نمیتونن هم میگی حساسی خب همون حساسی نباید بزاری، مگه قرار چیکار کنم که بگی کاری کردن. ...

نه من حساس هستم ولی عکس خاصی ام نبود

شما ام بهتره بقیه رو نترسونی اونم با این لحن

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...