2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیافه تن بد نیست باید دید برادرتون چه شکلیه خوب زن. و شوهر باید باهم تناسب داشته باشن... ولی معمولی ...

قیافش یخورده شبیه ساده ها نیست؟ اخه یادمه یکی قبلا تو مدرسه گفت قیافش شبیه احمقاست 

قیافش یخورده شبیه ساده ها نیست؟ اخه یادمه یکی قبلا تو مدرسه گفت قیافش شبیه احمقاست 

حقیقتش دختر خانم سلیقه من نیستن ولی خوب ممکنه اخلاق های خوبی داشته باشه مهربون باشه با درک باشه بیشتر اخلاق مهمه ... و اینکه دل برادرتچن باهاش هست یا نه 

اگه دلش باهاشون نیست و علاقه ای ندارن بیخیال بشید  ولی اگه دوستش داره و اخلاق دختر خانم هم خوبه و میدونید باهم می‌سازند جلوشونو نگیرید 🙂😉

حقیقتش دختر خانم سلیقه من نیستن ولی خوب ممکنه اخلاق های خوبی داشته باشه مهربون باشه با درک باشه بیشت ...

ممنون عزیزم بله اخلاق خیلی مهمه ، جسارتا چرا قیافش سلیقتون نیست؟ چون امروزی نیست یا زیبا نیست ؟ 

ممنون عزیزم بله اخلاق خیلی مهمه ، جسارتا چرا قیافش سلیقتون نیست؟ چون امروزی نیست یا زیبا نیست ؟  ...

بله... قیافه شون متوسطه ولی خوب میدونید یه سری افراد قیافه شون یه جوریه اصلا جذب میشی نتونستم زیاد جذب ایشون بشم ... ولی به نظر دختر خوبی میاد ... نمیشه از قیافه واقعاتصمیم گرفت باید مهرش به دل بشینه😉 ایشالله هر چی صلاحه پیش بیاد عزیزم بهترین ها براتون پیش بیاد ❤️