2777
2789

پای صحبت هر کی میشینی فقط می ناله و میگه پول

خب درسته گرونیه شرایط زندگیا سخته ولی چرا اینقدر تاثیر گذاشته رو همه چی

یکی بود چند روز پیش میگفت پول مرده رو زنده میکنه

ولی ب خدا خیلی از چیزا هم هست ک درمانش پول نیس ....من از خدا میخوام حال دل همه خوب باشه....خیلیا هم هستن پول دارن ولی لحظه ای آرامش تو رندگی ندارن...

پولدارترین فرد فامیلمون شبا با ی مشت قرص اعصاب میخوابه ....

بچه ها برا منم دعا کنید حال دلم خوب نیس دائما پریشان و نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی رو با پول میشه خرید . همه چی . اعتبار . آبرو . عشق . لذت زندگی . جوونی هممههه چی

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

این حرفا همش کلیشه ایه احتمال اینکه شخص فقیر بیماری اعصاب و افسردگی بگیره خیلی بیشتره منتها پولداره میتونه دکتر بره قرص اعصاب بخوره و... فقیره نمی تونه دیگه اینا بلایی هست که سر مردم آوردن 

اونی که بت گفت مرده رو زنده میکنه درست گفته

ترجیح میدم تو لندکروز گریه کنم تا تو پراید🙂😂😂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
خیلیام هستن پول ندارن و با قرص اعصاب میخوابقیاس خوبی نبودانقد وضعیت معیشت مردم بده ک دغدغه کوچیک‌و ب ...

والا یه چیزی یاد گرفتن ،همش شعااااره

این مقایسه وقتی درست بود

که آدم پولدار احتمال مریضی داشت

اما میگفتن،آدم بی پول اصلا مریض نمیشه

والا یه چیزی یاد گرفتن ،همش شعاااارهاین مقایسه وقتی درست بودکه آدم پولدار احتمال مریضی داشتاما میگفت ...

وفتی همش دغدغه نون و اب داریم

بایدم پول پول کنیم

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔